LED strips 15 meter

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 produkt
  • Aigostar LED strip 230V, 6W/m i blå, IP65, 60LED/m - metermål
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Dæmpbar Nej
    Farve Transparent
    Aigostar LED strip 230V, 6W/m i blå, IP65, 60LED/m
    metermål
    dl.AS188580-1

    Aigostar LED strip 230V, 6W/m i blå, IP65, 60LED/m - 50 meter rulle   Denne blå LED strip specialiserer sig ved at det kan klippes for hver meter, og har 60 dioder pr. meter. Du får masser af godt lyd pr. meter, og det bedste er at forbruget kun er på 6 watt pr. meter. Produktet er dobbelt isoleret. Udover strippen her, så kan du også vælge det tilbehør...

    DKK 19,00

LED strips 15 meter

Har du brug for ekstra længde til dit belysningsprojekt? Vores 15 meter LED strips giver dig mulighed for at skabe store og imponerende lysinstallationer, som kan forvandle ethvert rum.

Perfekt til omfattende projekter

Med 15 meter LED strips kan du dække store områder som store stuer, konferencerum eller lange gangarealer. De er ideelle til at skabe sammenhængende og imponerende belysning. Tænk på en storslået belysning langs hele din indkørsel eller en flot oplyst terrasse til de lange sommeraftener.

Energieffektive og holdbare

Vores LED strips er ikke kun energieffektive, men også holdbare. Det betyder, at du kan nyde godt af smuk belysning i mange år uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller høje elregninger. De er designet til at give maksimalt lys med minimalt energiforbrug, hvilket gør dem til et økonomisk og miljøvenligt valg.

Skab din egen lysoplevelse

Med et stort udvalg af farver og lysstyrker kan du tilpasse belysningen præcis, som du vil. Skab en hyggelig atmosfære til afslapning eller en livlig stemning til fest. Vores LED strips giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysning til enhver begivenhed.

Skræddersyet til dine behov

Har du brug for en specifik længde? Vi kan også lave LED strips på metermål, så de passer perfekt til dit projekt. For flere ideer og belysningsløsninger, besøg vores LED strips side. Vi har alt, hvad du behøver for at gøre dine lysdrømme til virkelighed.

Filter

Filter