GU10 pærer

GU10 pærer

64 varer

Opgrader din belysning med GU10 LED spot pære og gør en positiv forskel for både miljøet og din pengepung. Hos detLED.dk har vi et stort udvalg af GU10 LED pærer, i forskellige farvetemperaturer og styrker, der passer til ethvert hjem. Med GU10 LED spot pære kan du se frem til en lang levetid og besparelse på elregningen. Samtidig giver en LED spot pære et jævnt og behageligt lys. Gør en god investering i din bolig og køb nu GU10 LED pærer hos detLED.dk for at opleve fordelene med det samme

Viser 1 - 64 af 64 produkter

GU10 LED spot pærer

Opgrader din belysning med GU10 LED spot pære og gør en positiv forskel for både miljøet og din pengepung. Hos detLED.dk har vi et stort udvalg af GU10 LED pærer, i forskellige farvetemperaturer og styrker, der passer til ethvert hjem. Med GU10 LED spot pære kan du se frem til en lang levetid og besparelse på elregningen. Samtidig giver en LED spot pære et jævnt og behageligt lys. Gør en god investering i din bolig og køb nu GU10 LED pærer hos detLED.dk for at opleve fordelene med det samme

GU10 LED vil spare dig for mange penge

GU10 pærer er LED spot pærer som erstatter de gammeldags halogenpærer, men med mindre strømforbrug. Høj kvalitet og høj farvegengivelse! GU10 LED spot pærer er et bæredygtig og økonomisk valg i dine lamper og spots. Pærerne har en lang levetid og bruger betydeligt mindre strøm end traditionelle halogenpærer, hvilket giver dig en lavere elregning. Samtidig giver LED spot pæren et jævnt og behageligt lys. Køb nu hos detLED.dk, og nyd godt af fordelene ved LED belysning.

GU10 spot er koncentreret spotlys

GU10-pæren er den mest almindelige spotpære i vores husholdninger i dag. Den har en fatning, og som består af to korte ben med runde hoveder, der ligner søm. Mange indbygningsspots og lamper bruger pærer med GU10-fatning, så hvis du leder efter LED spots til hjemmet, er der stor sandsynlighed for, at du skal bruge denne type pære! GU10 spot er designet til at give et koncentreret og fokuseret lys, og derfor bruges de ofte til belysning af bestemte områder eller objekter. De er også et populært valg når det kommer til accentbelysning i hjemmet, men indbygningsspots er også velegnede som generel belysning, og spots kan give et moderne look til din bolig.

Tip: LED strips er også perfekte til accentbelysning; det er en fleksibel løsning, og de er nemme at installere.

Smarte GU10 pærer

Når du udskifter dine GU10 pærer, har du muligheden for at vælge intelligent belysning. Både Eglo Smart, Philips Hue og DioligtZigbee har smarte LED pærer med GU10 sokkel. Smart belysningsteknologi lader dig styre lyset trådløst via en app, så du kan justere lysniveauet, skifte farver og slukke eller tænde lamperne fra din telefon eller med stemmestyring. Smart belysning giver dig øget komfort og fleksibilitet, og så giver det en helt unik mulighed for at skabe stemningsfuldt lys i hjemmet.

Hvad betyder GU 10 fatning?

GU10 er navnet på den fatning eller sokkel-type, som pæren har. Du kan finde både halogen-, energispare-, gløde- og LED-pærer med GU10-sokkel. Fatningen består af to korte ben med runde fødder, der minder om hovedet på et søm. GU10 er en sokkeltype, der oftest bruges til spot-pærer. Denne fatningstype gør det sikkert og nemt at installere LED spot pæren, og den sikrer, at pæren bliver siddende, hvor den skal. GU10 fatninger er ofte brugt i indendørs belysning; blandt andet i køkkener, badeværelser og stuer. Du kan finde indbygningsspots, skinnespot, bordlamper, væglamper, gulvlamper, spotlamper og udendørs væglamper, der bruger GU10.

Spots i køkkenet – Indbygningsspots og underskabsbelysning

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet, og det er vigtigt at have god belysning for at få mest muligt glæde af rummet. Et køkken har typisk flere spots end andre rum, da det kræver højere lyskvalitet. Derfor er GU10 LED spot pærer ideelle til belysning af køkkener og andre rum, hvor du har brug for godt arbejdslys. GU10 spots er en af de mest almindelige typer spotpærer og bruges tit i køkkener, da de giver et jævnt og fokuseret lys.

Hvor mange spots i køkken belysningen? Indbygningsspots kan bruges som supplement eller alternativ til traditionelle køkkenarmaturer og loftlamper, men de kan også bruges som underskabsbelysning for at give et godt arbejdslys på køkkenbordet. GU10 LED spots vil give en høj kvalitet lys og samtidig sørge for, at du sparer penge på elregningen. LED pærer har en lang levetid, hvilket gør det til en meget økonomisk investering. Køb nu hos detLED.dk og oplev fordelene ved LED belysning.

Hvad skal jeg overveje, når jeg skifter til LED pærer?

Vil du gerne have miljøvenlige pærer, der holder i årevis, giver et godt lys og kan spare dig for mange penge på din elregning? Så bør du skifte til LED pærer. LED GU10 er det grønne alternativ til halogen spots. Husk, at A+ og A++ nu hedder D og F efter den nye energimærkning – men pærerne har altså samme energiforbrug og miljøvenlighed som tidligere. Når du skifter til LED pærer, er der dog nogle ting, du bør overveje for at sikre, at du vælger den rigtige pære til formålet.

Hvilken type LED spot pære skal jeg vælge?

Første trin er at finde en LED spot pære med den rigtige type sokkel. Find den rigtige sokkelstørrelse ved at kigge på soklen på den pære, der sidder i lampen, så du er sikker på, at den nye pære passer til lampens fatning. Der er mange forskellige spots til GU10, så du har et bredt udvalg af muligheder.

Hvordan vælger man den rigtige GU10 LED spot pære?

Når du ved, hvilken sokkeltype du skal bruge, skal du tage stilling til, hvordan du gerne vil have pærens lys. Hvor stærkt skal det være? Skal det være en Smart pære? Og skal den være dæmpbar? Nogle synes, det kan virke uoverskueligt at købe nye pærer til lamperne i hjemmet, fordi der er så mange valgmuligheder – men alle disse muligheder lader dig vælge lige præcis den belysning, du foretrækker. Du skal bare lige vide, hvad du skal kigge efter.

Lumen: Hvad er lumen? En LED pæres Lumen angiver pærens lysstyrke. 800 lumen svarer nogenlunde til lysstyrken på en 60W glødepære, og 470 lumen svarer cirka til en gammeldags glødepære på 40W.

Farvetemperatur: Farvetemperatur måles i Kelvin og beskriver, hvilken farve lyset fra LED pæren har. LED pærer findes i forskellige farvetemperaturer, fra lav Kelvin-værdi (2700K-3300K), der giver et blødt og varmt lys, til højere Kelvin-værdier (+5000K), der giver et blåligt koldt hvidt lys. De gamle GU10 halogenspots har en lystemperatur på cirka 2800 Kelvin.

Farvegengivelse: Pærens Ra-værdi måles på en skala på 0-100 og angiver, hvor naturtro lysets farvegengivelse er. Sollys har en Ra-værdi på 100.

I køkken, kontor og badeværelse, hvor der skal være godt lys, anbefaler vi, at du vælger mindst 800 lumen, en lystemperatur på omkring 3000 Kelvin og en farvegengivelse på mindst 97 RA. Til dagligstue, børneværelse og soveværelse, vil vi anbefale minimum 470 lumen, en farvetemperatur på omkring 2700 Kelvin og en RA værdi på 95 eller derover.

Dæmpbarhed: Har du brug for, at lyset kan dæmpes? Så skal du være opmærksom på, om LED pæren er dæmpbar. Det kan være nødvendigt at skifte din lysdæmper til en LED dimmer – du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Kompatibilitet: Hvis du har intelligent belysning i hjemmet, er det også vigtigt at vælge Smart pærer, der er kompatible med dit Smart styringssystem.

Er GU10 LED spot pærer dæmpbare?

Ja, mange GU10 LED spot pærer er dæmpbare. Det vil sige, at du kan skrue op og ned for lysstyrken og justere belysningen efter behov. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en GU10 LED spot pære er dæmpbar, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige dæmpbare LED spot pære til dine behov.

Hvordan installerer jeg en GU10 LED-pære?

Du installerer en GU10 LED-pære på samme måde, som du ville skifte enhver anden pære:

  1. Afbryd strømmen til lampen
  2. Tag den gamle pære ud ved at skrue den mod urets retning
  3. Skub soklen på den nye spotpære ind i fatningen
  4. Drej pæren en kvart omgang med uret, så den klikker på plads
  5. Tænd lyset

Køb GU10 LED pærer på detLED.dk

Køb GU10 LED pærer og oplev de mange fordele ved LED belysning – spar penge, miljøvenlige pærer og et godt lys i hjemmet. På detLED.dk har vi et stort udvalg af GU10 LED pærer, der passer til alle behov, og når du handler hos os, er du sikret høj kvalitet, gode priser og hurtig levering. Du kan også få professionel rådgivning til dine projekter eller gode råd til valg af lys i hjemmet.

FAQ om GU10 LED pærer

Kan man bare skifte fra halogen til LED?

Ja, det er nemt! LED pærer er ideelle til at erstatte de konventionelle halogenpærer. LED er en innovativ teknologi, som bidrager til et lavere energiforbrug og store besparelser, men LED pærer har også høj lyskvalitet og en meget længere levetid end andre spot pærer.

Hvad svarer 40 watt til i LED?

En LED pære med 470 Lumen (og en lystemperatur på omkring 2700 Kelvin) giver cirka samme mængde lys som en 40 Watt glødepære.

Kan man sætte LED-pærer i alle lamper?

Ja, der findes LED pærer i alle typer, størrelser og former, så der findes garanteret også en, der passer til din lampe.

Hvorfor hedder det "GU10"?

Det hedder en GU10 fatning, fordi der er 10 mm mellem benene.

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter