Udendørs pærer

Udendørs pærer

3 varer

Her finder du vores store sortiment af udendørs LED pærer. Med LED-teknologi får du ikke kun fremtidens lyskilde, men også en energieffektiv løsning, der kan spare dig op til 80% på energien. Vores udendørs LED-pærer lyser med det samme, du tænder dem - ingen ventetid. Vælg mellem top mærker, og nyd godt af vores gode priser. Husk: Det handler om lumen, ikke watt, for den bedste belysning. Dyk ned i vores udvalg og find den perfekte LED-pære til dit udendørsområde!

Viser 1 - 3 af 3 produkter
  • PHILIPS GU10 LED 4W i 2700K, 345Lm Dæmpbar - 10-PAK PHILIPS GU10 LED 4W i 2700K, 345Lm Dæmpbar - 10-PAK
    Ny
    Sendes inden for 1-3 dage
    Dæmpbar Ja
    PHILIPS GU10 LED 4W i 2700K, 345Lm Dæmpbar
    10-PAK
    dl.2057815903-10PK

    10 stk. pakke - Philips LED GU10 pære 4 watt med 345 lumen, som giver en varm hvid halogen effekt og er ideel til spot belysning, hvor lyset er tændt meget eller døgnet rundt. Pæren kan anvendes udendørs i indbygnings spot i udhæng eller i din garage. LED pæren giver store energibesparelser og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne uden at gå på...

    DKK 369,00
  • Philips Classic GU10 LED På 4W i 2700K, 345Lm, Dæmpbar Philips Classic GU10 LED På 4W i 2700K, 345Lm, Dæmpbar
    Ny
    Sendes inden for 1-3 dage
    Dæmpbar Ja
    Philips Classic GU10 LED På 4W i 2700K, 345Lm, Dæmpbar
    dl.2057815903

    Classic halogen GU10 LED pære fra Philips på 4 watt som erstatter dine gamle 50W halogenpærer. Den er særdeles velegnet til indbygningsspot og lysskinner samt til udendørs brug i indbygnings spot under udhæng. Denne GU10 LED pære giver et gyldent og behageligt lys, som du kender det fra halogenpærer. Du opnår hele 85% strømbesparelse ved at udskifte dine...

    DKK 39,00
  • EGLO E27 LED Pære Med Bevægelsessensor 9W i 2700K og 830Lm EGLO E27 LED Pære Med Bevægelsessensor 9W i 2700K og 830Lm
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Farve Hvid - mat
    EGLO E27 LED Pære Med Bevægelsessensor 9W i 2700K og 830Lm
    dl.EG110186

    Eglo LED pære med E27 sokkel på kun 9W med bevægelsessensorer og Dag/nat sensor - opfanger bevægelse i op til 12 meters afstand og er herefter tændt indtil der ikke længere er bevægelse. Herefter slukker LED pæren helt automatisk igen efter lidt tid.  LED pæren har indbygget skumringsrelæ, som betyder at den kun tænder for lyset når der er mørkt. Dermed...

    DKK 159,00

Udendørs LED pærer

LED-teknologi har revolutioneret belysningsindustrien, og LED pærer er ikke en undtagelse. Når det kommer til udendørslamper, er LED pærer ikke kun en populær valgmulighed, men også en smart og økonomisk løsning for moderne boliger. På detLED.dk tilbyder vi et stort udvalg af udendørs LED-pærer, der passer til ethvert behov. Men før du går videre til vores brede udvalg, lad os først dykke ned i fordelene ved at vælge LED-pærer til udendørs brug.

Fordelene ved udendørs LED pærer

Fordelene ved udendørs LED pærer spænder bredt og afspejler den banebrydende teknologi, der driver dem.

Energibesparelse: En af de primære grunde til LED-pærers popularitet er deres energieffektivitet. Sammenlignet med traditionelle lyskilder kan LED-pærer bruge op til 80% mindre energi, hvilket kan resultere i betydelige besparelser på elregningen. 

Lang levetid: Udendørs LED-pærer har en længere levetid, ofte op til 25.000 timer eller mere, hvilket betyder, at de sjældent skal udskiftes. Dette gør dem ikke kun mere bekvemme, men også økonomiske i det lange løb.

Miljøvenlighed: LED-pærer indeholder ikke farlige kemikalier som kviksølv, hvilket gør dem mere miljøvenlige end mange andre lyskilder. De reducerer også CO2-udslip, da de bruger mindre energi.

Modstandsdygtighed over for vejrforhold: Udendørs LED-pærer er designet til at modstå forskellige vejrforhold som regn, sne og frost. Dette gør dem ideelle til udendørs brug, hvor de kan blive udsat for skiftende vejrforhold.

Fleksibilitet i design: Fra spotlights til dekorative lyskæder er der et utal af designmuligheder med LED-pærer, der kan opfylde ethvert æstetisk krav til dit udendørsområde.

Køb dine udendørs LED pærer hos detLED.dk

På detLED.dk er vi glade for at kunne tilbyde dig udendørs LED pærer i alle afskygninger. Uanset om du søger efter pærer til din terrasse, indkørsel, have eller balkon, har vi noget, der passer til dine behov.

  • Spotlights: Perfekte til at belyse specifikke områder eller fremhæve landskabsarkitektur.
  • Væglamper: Disse er ideelle til at belyse indgange eller terrasser.
  • Lyskæder: Skab en festlig atmosfære i din have eller på din terrasse med vores farverige og energieffektive lyskæder.
  • Sikkerhedslys: Hold dit hjem sikkert med vores udvalg af sikkerheds-LED-lys, der er designet til at lyse op i mørke områder.

Når du vælger detLED.dk, får du ikke kun kvalitetsprodukter, men også ekspertise. Vores team står altid klar til at guide dig i dit køb, sikre at du får den rette løsning for dit behov, og tilbyde support efter købet.

Oplev forskellen med LED lys og lys dit udendørsområde op med det bedste. Køb dine udendørs LED pærer hos detLED.dk i dag!

Filter

Filter