Spots outlet

Spots outlet

2 varer
Viser 1 - 2 af 2 produkter
  • Hilux D10 Indbygningsspot 65mm 230V GU10 - Hvid Hilux D10 Indbygningsspot 65mm 230V GU10 - Hvid
    Ny
    Sendes inden for 3-5 dage
    Farve Sort
    Hilux D10 Indbygningsspot 65mm 230V GU10
    Hvid
    dl.307027

    Hilux D10 indbygningsspot med mat hvid front i IP44 giver nem og hurtig installation ved hjælp af skrueben. Spottet er godkendt til MAX 7 watt LED GU10 pære. Kan anvendes indendørs og i vådrum som på badeværelset. Super flot og stilren indbygningsspot som leveres uden synlig fjeder der fastholder lyskilden, da den monteres fra bagsiden af den synlige del...

    DKK 87,00
  • HiluX D6 FULL SPECTRUM LED Spot i 2700K 6W 520Lm Ra99 (Inde-/Udendørs) - Hvid HiluX D6 FULL SPECTRUM LED Spot i 2700K 6W 520Lm Ra99 (Inde-/Udendørs) - Hvid
    Ny
    Sendes inden for 2-4 dage
    Dæmpbar Ja
    Farve Hvid - mat
    HiluX D6 FULL SPECTRUM LED Spot i 2700K 6W 520Lm Ra99 (Inde-/Udendørs)
    Hvid
    dl.25500297

    HiluX D6 Indbygningsspot - Mat Hvid til Indendørs og Udendørs Brug i 2700K Lysfarve Oplev det nyeste inden for belysningsteknologi med HiluX D6 indbygningsspot, designet til at give dig den bedst mulige belysning både indendørs og udendørs. Med sin innovative Full Spectrum LED-teknologi efterligner dette spot solens spektrale egenskaber, hvilket...

    DKK 259,00

Billige spots hos detLED.dk

Velkommen til vores spotlys-outlet på detLED.dk, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd for at give dig de bedste belysningsløsninger. Vi forstår betydningen af fleksibel og effektiv belysning i dit hjem eller erhvervslokale. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af billige spots, der kan opfylde ethvert behov og ethvert budget. Vores spots på tilbud giver dig mulighed for at skabe dynamisk og atmosfærisk belysning, uden at det koster en formue.

Find den perfekte spot til enhver anvendelse

Uanset om du er på udkig efter indbygningsspots, påbygningsspots eller måske justerbare spots til at fremhæve bestemte områder, har vi, hvad du søger. Vores udvalg af billige spots inkluderer en række forskellige designs, størrelser og lysstyrker, så du kan skræddersy belysningen præcist til dit projekt. Fra køkkener og badeværelser til stuer og kontorer, vores spots tilbyder den fleksibilitet og kvalitet, du har brug for for at skabe den rette atmosfære.

Spar stort på energieffektive LED spots

I vores engagement i at tilbyde bæredygtige belysningsløsninger, fremhæver vi især LED spots, kendt for deres lange levetid og energieffektivitet. Ved at vælge LED spots fra vores outlet kan du reducere dit energiforbrug og dermed din elregning, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig planet. Med vores løbende opdaterede tilbud kan du være sikker på at finde højkvalitets LED spots til usædvanligt lave priser.

Stort udvalg af spots til tilbudspriser

Vores spotlys-outlet er det ideelle sted at starte, når du søger efter kvalitetsbelysning til konkurrencedygtige priser. Vi opdaterer vores tilbud regelmæssigt for at sikre, at du altid har adgang til de bedste deals på markedet. Uanset projektets størrelse eller budget, er vi her for at hjælpe dig med at finde de perfekte spots, der vil oplyse dit rum på smukkeste vis.

Gør et kup på spots i dag

Besøg vores outlet for spots på detLED.dk og opdag, hvordan du kan transformere ethvert rum med smuk og funktionel belysning til en brøkdel af den normale pris. Vores engagerede team er altid klar til at vejlede dig i valget af det rigtige belysningsprodukt, så du kan opnå det ønskede resultat uden at sprænge budgettet. Gå ikke glip af muligheden for at investere i kvalitetsbelysning – se hele vores udvalg af spots på tilbud i dag.

Filter

Filter