GX53 pærer

GX53 pærer

Der er 1 produkt.

Velkommen til vores udvalg af GX53 LED pærer på detLED.dk, hvor vi tilbyder høj kvalitet til lave priser. Vores GX53 LED pærer er en moderne og effektiv løsning for dem, der søger kraftfuld belysning i et stilfuldt design.

Viser 1 - 1 af 1 produkt
  • V-Tac 7W GX53 pære - Samsung LED chip, 230V V-Tac 7W GX53 pære - Samsung LED chip, 230V
    Kulør: Varm, Neutral
    Dæmpbar: Ikke dæmpbar
    Sendes inden for 36-38 dage
    Dæmpbar Nej
    IP klassifikation IP20
    V-Tac 7W GX53 pære
    Samsung LED chip, 230V
    VT-207

    V-Tac 7W GX53 pære er en lille, men meget kraftfuld og effektiv LED pære.Den er designet til at erstatte de konventionelle 40W pærer og levere et behageligt lys med en lysstyrke på 550 lumen.Den har en bred spredning på 200 grader, hvilket gør den perfekt til at belyse områder med et jævnt og ensartet lys. Pæren er udstyret med en Samsung LED chip, som...

    DKK 19,00
    •  Lysstyrke

      550lm
    •  Forbrug

      7W
    •  Spredning

      200°

GX53 pærer: Moderne, kraftig og energibesparende belysning

Velkommen til vores udvalg af GX53 LED pærer på detLED.dk, hvor du finder kraftfulde lyskilder til loftlamper og indbygningsspots. Vores GX53 LED pærer er designet til at give et kraftigt lys, samtidig med at de forbliver energieffektive og økonomiske.

GX53 LED pæren er en stor LED spot pære, som er ideel til steder, der kræver kraftigt lys, såsom køkken, badeværelse, eller arbejdsområder. Det er et populært valg for dem, der ønsker at opnå en klar og jævn belysning i hele rummet.

LED-pære GX53 470-600 Lumen – Lysstærke valg

Vores GX53 LED pærer leverer et kraftigt lys, perfekt til områder, hvor klart og fokuseret lys er nødvendigt. Med en lysstyrke på mellem 470 og 600 lumen og en høj Ra-værdi sikrer vores GX53 LED pærer en fremragende farvegengivelse, hvilket er essentielt for at opnå et naturligt og behageligt lys i dit hjem eller godt lys på arbejdspladsen.

GX53 pære dæmpbar – Skræddersy dit lys

Størstedelen af vores GX53 pærer er dæmpbare, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den rette stemning i dit hjem. På den måde kan du skræddersy belysningen til enhver situation eller forskellige tidspunkter af dagen. Dette gør dem perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære.

GX53 sokkel – Sikker og enkel installation

GX53 pærerne er nemme at installere med deres brugervenlige sokkel. Pærerne erstatter typisk en klassisk halogenpære på mellem 40W og 100W, og de er ideelle til loftslamper og indbygningsspot. Vores GX53 LED pærer har en standard GX53 fatning, der passer problemfrit ind i standard GX53 armaturer, hvilket gør overgangen til LED smidig og enkel.

Fordele ved LED pærer – Økonomisk og miljøvenlig

Som med alle LED pærer, tilbyder GX53 LED'er en lang række fordele. Ud over deres stilfulde udseende og kraftfulde belysning, tilbyder GX53 LED pærer alle de velkendte fordele ved LED-teknologi, herunder lang levetid, lavt energiforbrug og høj farvegengivelse (Ra-værdi). De er et økonomisk og miljøvenligt valg for moderne belysning, så du kan spare penge på strømmen med LED.

Pære GX53 4,5-6,5W – Stort lysudbytte med lavt energiforbrug

Vores GX53 LED pærer tilbyder en imponerende lysstyrke med lavt energiforbrug. De er designet til at levere et klart lys, der kan sammenlignes med en 40 W til 100 W halogenpære – men de forbruger væsentligt mindre strøm. Med et watt forbrug på kun 4,5-6,5W, tilbyder de en betydelig besparelse i forhold til traditionelle pærer, hvilket gør dem til en økonomisk smart investering.

Køb GX53 LED pærer hos detLED: Kraftig og stilfuld belysning

På detLED.dk er vi stolte af at kunne tilbyde GX53 LED pærer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Uanset om du er på udkig efter kraftfuld belysning til dit hjem eller effektive løsninger til erhverv, vil vores GX53 LED leve op til dine krav. Køb GX53 pærer hos os i dag, og oplev forskellen med moderne LED belysning!

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter