LED strips 3 meter

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 af 1 produkt
  • Aigostar LED strip 230V, 6W/m i blå, IP65, 60LED/m - metermål
    Ny
    Sendes inden for 4-6 dage
    Dæmpbar Nej
    Farve Transparent
    Aigostar LED strip 230V, 6W/m i blå, IP65, 60LED/m
    metermål
    dl.AS188580-1

    Aigostar LED strip 230V, 6W/m i blå, IP65, 60LED/m - 50 meter rulle   Denne blå LED strip specialiserer sig ved at det kan klippes for hver meter, og har 60 dioder pr. meter. Du får masser af godt lyd pr. meter, og det bedste er at forbruget kun er på 6 watt pr. meter. Produktet er dobbelt isoleret. Udover strippen her, så kan du også vælge det tilbehør...

    DKK 19,00

LED strips 3 meter

Med vores 3 meter LED strips får du endnu mere lys til dine projekter. Ideel til at belyse større områder eller skabe dramatiske effekter, som virkelig kan få dit hjem til at skinne. Har du brug for en fleksibel og alsidig løsning, der både er let at installere og energibesparende? Vores 3 meter LED strips er det perfekte valg.

Uendelige anvendelsesmuligheder

Hvorfor nøjes med lidt lys, når du kan få mere? Brug vores 3 meter LED strips til at fremhæve loftdetaljer, skabe en lysende kant på gulvet eller tilføje et flot lyselement til haven. De kan også bruges til at lyse op i skabe, under køkkenskabe eller i baren. Har du en kreativ idé? Vores LED strips kan tilpasses til at passe til dine behov.

Økonomisk og effektiv

Vores LED strips er designet til at være økonomiske og effektive. Du får mere lys for pengene, og de er skånsomme mod miljøet takket være deres lave energiforbrug. Desuden har de en lang levetid, hvilket betyder, at du kan nyde den smukke belysning i mange år uden bekymringer.

Leg med lys

Med en bred vifte af farver og lysindstillinger kan du lege med lyset og skabe den perfekte stemning til enhver begivenhed. Fra en romantisk middag til en livlig fest, vores LED strips kan alt. Har du brug for en dæmpet belysning til en hyggelig aften eller en lysere, mere energisk stemning? Du kan justere lysstyrken efter dit humør og behov.

Skræddersyet til dine behov

Har du brug for en specifik længde? Vi kan også lave LED strips på metermål, så de passer perfekt til dit projekt. Besøg vores LED strips for at finde flere fantastiske muligheder og inspiration til dit næste belysningsprojekt.

Filter

Filter