Halo Design - Metropole Bord 1XE27 Messing Udvid

Halo Design - Metropole Bord 1XE27 Messing

7863-0

Ny

Metropole Antique messing bordlampe fra Halo Design er det perfekte valg til din bolig! Denne lampe med det tidløse design har alle funktioner som du skal bruge for at skabe et godt spot lys.
Takket være den integreret afbryder har du altid en hurtig og nem tilgang til at tænde og slukke for lampen.
Med den hvide lakering i inderskærmen og det indbyggede kipled, har du mulighed for at rette og justere lyset til hvor du har behovet.
Med Metropole får du den perfekte lampe, som passer til alle hjem, og som vil skabe et nyt frisk pust.

Læs mere..

DKK 2.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant belysning til dit hjem: Metropole Bordlampe

Oplev en elegant belysningsløsning med den smukt designede Metropole Bordlampe fra Halo Design. Denne lampe er en perfekt kombination af moderne æstetik og funktionalitet, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje et stilfuldt touch til deres indretning.

Lampens krop er udført i messing, hvilket giver et luksuriøst udseende, der nemt kan integreres i både klassiske og moderne hjem. Det smukke design er både tidløst og alsidigt, og det kan fremhæve ethvert rum, hvor det placeres.

Tekniske specifikationer

  • Fungerer med en E27 stor fatning.
  • Understøtter en maksimal effekt på 40W.
  • Kræver tilslutning til en 230V strømforsyning.
  • Dimensioner: 63 x Ø23.4 mm.
  • IP20 klassifikation – ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den ideel til indendørs brug.

Vær opmærksom på, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine belysningsbehov, hvad enten det er en energibesparende LED-pære eller en traditionel glødepære.

Anvendelse og Pleje

Metropole Bordlampe er designet til at stå solidt på enhver flad overflade, hvilket gør det nemt at placere den på et skrivebord, natbord eller en reol. Med sin enkle tilslutning til 230V forsyningen er det let at installere og begynde at nyde den stilfulde belysning.

Som en lampe med IP20 klassifikation er det vigtigt at sikre, at lampen ikke udsættes for fugt eller vand, da det kan beskadige lampen. Ved rengøring anbefales det at bruge en tør eller let fugtig klud for at bevare messingen skinnende og pletfri.

Konklusion

Med Halo Designs Metropole Bordlampe får du ikke kun en praktisk lyskilde, men også et kunstværk, der kan forbedre atmosfæren i dit hjem. Dens sofistikerede messingfinish og robuste konstruktion sikrer, at den ikke blot fungerer som en lampe, men også som et statement piece. Vælg Metropole Bordlampen for at tilføje et strejf af elegance og funktionalitet til dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 63 mm.
Diameter 23.4 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V