Halo Design - Atom Bord sort/ smoke glas 4XG9 Udvid

Halo Design - Atom Bord sort/ smoke glas 4XG9

8005-0

Ny

Halo Designs ATOM i ny og positiv ladning, Den funktionelle designserie ATOM fra Halo Design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme, og ikke mindst et moderne design, i en ny og spændende farve - nemlig Oxid-Amber.
Serien, der findes i et væld af varianter, giver med den nye, gyldne farvetilføjelse mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme.
Serien ATOM fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning.
Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk.
De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig transformeres til enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj.
Den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, der står bag, har med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet formået at skabe en designserie, hvor disse kommer til udtryk.
ATOM kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.
Den nye farvetilføjelse til serien, byder på en smuk version i farven Oxid-Amber.
Denne er med et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas.
De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk.
ATOM i den nye, smukke Oxid-Amber farve fås, ligesom den nuværende kollektion,i 7 varianter og størrelser eks.
Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder.
Væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.
Udover den nye Oxid-Amber farve findes serien i mat lakeret sort stel med enten hvide opalfarvede eller gennemsigtige røgfarvede glas.

Læs mere..

DKK 2.299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Belysning til Dit Rum

Skab en stilsikker atmosfære i dit hjem med denne smukke bordlampe fra Halo Design. Det moderne design kombinerer både sort metal og smoke glas, hvilket resulterer i et iøjnefaldende stykke, der både fungerer som en lyskilde og et dekorativt element i rummet.

Funktionelle Detaljer

Med mulighed for at anvende op til 28W pærer og brug af den populære G9 fatning, giver denne lampe dig mulighed for at vælge den helt rette lysstyrke og stemning til dit rum. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge den lyskilde der passer bedst til dit behov.

Nem Installation

Lampen er let at installere og kræver blot en standard 230V tilslutning. For optimale resultater anbefales det at lade lampen være en del af en større belysningsopsætning, hvor du kan tilpasse lyset alt efter dit behov.

Dimensioner og Placering

Med sine dimensioner på 52 x Ø22 mm passer denne bordlampe perfekt ind på små borde, reoler eller skænke, hvor det er nødvendigt med både funktion og design. Vær opmærksom på, at lampen har en klassifikation af IP20, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bedst egner sig til indendørs brug væk fra fugtige områder.

Praktisk Brug

  • Perfekt til anvendelse på natborde, skriveborde eller som dekorativ belysning i stuen.
  • Kan kombineres med andre lamper fra samme kollektion for et ensartet look.
  • Ideel til moderne og minimalistisk indretning.

Med Halo Design's Atom Bord sort/ smoke glas lampe får du ikke blot funktionel belysning, men også en dekorativ tilføjelse til dit interiør, som med garanti vil imponere dine gæster!

Dimensioner
Fatning G9
Højde 52 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Metal og glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V