Halo Design - COMBI bord-/Væglampe antik-kobber Udvid

Halo Design - COMBI bord-/Væglampe antik-kobber

8276-0

Ny

Combi bordlampen fra Halo Design, er ikke blot en bordlampe, som navnet siger er den en kombination af bordlampe og væglampe.
Man er derfor frit stillet for hvordan man ønsker at anvende den.
Combi er designet og skabt af Michael Waltersdorff, der ville skabe en lampe der ikke blot skaber lys men også er funktionel.
Stilen kan man roligt sige er klassisk dansk design, flot elegant som passer ind i de fleste rum i boligen.
Lampen er udført i metal , som giver en flot rå finish på ydersiden.
Combi er designet med E27 fatning, der kan taget optil 40 watt, hvilket giver et hav af muligheder for at sætte netop den stemning i lampen og lyset i rummet, som man ønsker.
Vi anbefaler at benytte LED lyskilder fra COLORS by Halo Design.
Lampen er med tekstilkabel på 2 meter, hvor der er monteret afbryder der gør det nemt og enkelt at betjene lampen, uanset om den benyttes som bord eller væg.
Combi er designet med henblik på at kunne skabe lys netop der hvor behovet er .
Combi findes i 2 farver antik kobber samt gun black.

Læs mere..

DKK 449,00

inkl. moms

På lager.


Stilfuld belysning med alsidighed

Med sin elegante antik-kobber finish præsenterer Halo Design en bord-/væglampe, der både kan stå alene eller integreres diskret i dit hjem. Denne COMBI lampe tilbyder en fleksibel belysningsløsning, der kan tilpasses efter skiftende behov og rumindretninger.

Vigtige specifikationer

  • Strømkrav: Lampen tilsluttes standard 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste hjem.
  • Fatningstype: Udstyret med en E27 stor fatning kan du vælge blandt et bredt udvalg af lyskilder op til 40W. Bemærk venligst, at lyskilde ikke er inkluderet.
  • Dimensioner: Med en kompakt størrelse på 7 x Ø11 mm, er den let at placere på forskellige overflader eller vægge, hvilket gør den ideel til såvel små som store rum.
  • IP20-klassificering: Lampen er designet til indendørs brug og er ikke modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor ikke udsættes for fugtige miljøer.

Elegant design i antik-kobber

Denne lampe kombinerer klassisk charme med moderne funktionalitet. Den smukke antik-kobber finish giver ikke blot et sofistikeret præg men sikrer også, at lampen let kan komplementere en bred vifte af indretningsstile. Uanset om du ønsker at tilføje et vintage touch til din stue eller søger en afslappet elegance i soveværelset, leverer Halo Design en tidløs løsning.

Funktionel anvendelse

COMBI bord-/væglampen er perfekt til dem, der sætter pris på alsidighed og praktiske løsninger. Den kan nemt flyttes rundt og tilpasses forskellige rumbehov. Brug den som en hyggelig læselampe ved sengen eller som en stilfuld accent på dit skrivebord.

Nem installation og brug

Takket være sin enkle konstruktion og brugervenlige design, er installationen nem og hurtig. Lampens E27 fatning gør det muligt at skifte pærer uden besvær, hvilket betyder, at du kan vælge den rette lyskilde, der passer til dit ønskede lysniveau og stemning.

Udforsk en verden af belysning med Halo Design's COMBI lampe, der ikke blot lyser op, men også skaber en varm og indbydende atmosfære i dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 7 mm.
Diameter 11 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V