Halo Design - YEP ! Bord Antique Udvid

Halo Design - YEP ! Bord Antique

8288-0

Ny

YEP! Bordlampen fra Halo design, er tegnet af Michael Waltersdorff er den helt enkelte klassiske stil, samtidigt med at der er tænkt over hvordan man for den rette belysning ud af lampen og dermed giver dig den gode behagelige belysning.
Med den hvidlakeret inderskærm presses der maksimalt lys ud af lampen.
Den er med kipled i hovedet som gør den yderst fleksibel, enkelt at betjene og har afbryder på ledningen.
YEP! bordlampen er i metal og har en diameter på 10 cm, der er E14 fatning som giver mange muligheder for at sætte den helt rette stemning i hjemmet med denne lampe.

Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

På lager.


Oplev Elegance og Funktionalitet med YEP! Bord Antique

Giv dit rum et strejf af tidløs elegance med den smukt designede YEP! Bord Antique lampe fra Halo Design. Denne bordlampe er perfekt til dem, der søger en kombination af klassisk charme og moderne funktionalitet.

Design og Materiale

Lampen fremhæver en antik finish, der giver en sofistikeret stemning til ethvert rum. Med dimensionerne 37 x Ø12 mm er denne lampe kompakt nok til at passe på små borde eller natborde uden at gå på kompromis med stil eller funktion.

Belysningsmuligheder

YEP! Bord Antique er udstyret med en E14 lille fatning, hvilket gør det nemt at finde en passende pære til dine belysningsbehov. Du har muligheden for at bruge en pære med en maksimal styrke på 40W, så du kan skabe den perfekte atmosfære i dit hjem. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at vælge en pære efter din egen præference.

Installation og Strøm

Designet for bekvemmelighed, tilsluttes YEP! Bord Antique direkte til en 230V forsyning. Dette gør opsætningen enkel og problemfri, så du kan nyde den smukke belysning uden besvær.

Praktiske Overvejelser

Lampen har en IP-beskyttelsesklasse på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at placere lampen i tørre indendørsmiljøer for at forlænge dens levetid og sikre optimal præstation.

Funktionelle Fordele

  • Klassisk design - Passer godt til både moderne og traditionelle indretningsstile.
  • Brugervenlig - Nem tilslutning til 230V, hvilket gør den velegnet til de fleste hjem.
  • Fleksibel belysning - Med E14 fatning kan du vælge den type pære, der passer bedst til dit behov.

YEP! Bord Antique er mere end blot en lampe; det er et stilfuldt stykke boligindretning, der kan transformere atmosfæren i et rum. Perfekt til stuen, soveværelset eller kontoret, vil denne lampe uden tvivl tilføje værdifuld æstetisk værdi og funktion til dit hjem. Oplev den både som en dekorativ genstand og en praktisk lyskilde.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E14
Højde 37 mm.
Diameter 12 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V