Halo Design - YEP ! Bord Sort Udvid

Halo Design - YEP ! Bord Sort

8290-0

Ny

YEP! Bordlampen fra Halo design, er tegnet af Michael Waltersdorff er den helt enkelte klassiske stil, samtidigt med at der er tænkt over hvordan man for den rette belysning ud af lampen og dermed giver dig den gode behagelige belysning.
Med den hvidlakeret inderskærm presses der maksimalt lys ud af lampen.
Den er med kipled i hovedet som gør den yderst fleksibel, enkelt at betjene og har afbryder på ledningen.
YEP! bordlampen er i metal og har en diameter på 10 cm, der er E14 fatning som giver mange muligheder for at sætte den helt rette stemning i hjemmet med denne lampe.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuldt og Funktionelt Design

Tilføj et strejf af moderne elegance til dit hjem med denne bordlampe. Denne lampe er det perfekte valg for dem der ønsker et tidløst design kombineret med funktionalitet. Med dens enkle og stilrene udtryk, passer den ind i ethvert rum.

Specifikationer

  • Max 40W med E14 lille fatning, hvilket gør den velegnet til brug med en række lyskilder (lyskilde ikke inkluderet).
  • Tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning.
  • Lampe dimensioner: 37 x Ø12 mm, et kompakt og pladsbesparende design.
  • IP20 klassificering betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bedst egnet til tørre områder.

Alsidig Anvendelse

Lampen er ideel til brug som arbejdslampe på dit skrivebord, en stemningsskaber i stuen eller som hyggelig belysning på natbordet. Dens alsidighed gør den til et fremragende supplement til både moderne og klassiske indretningsstile.

Energieffektiv Belysning

Med muligheden for at anvende en række energibesparende lyskilder, kan du tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen efter behov. Dette giver dig chancen for at skabe den perfekte atmosfære til enhver anledning.

Bæredygtig Kvalitet

Den robuste konstruktion sikrer en lang levetid, mens det tidløse design gør, at lampen vil være en stilfuld del af dit interiør i mange år. Brug produktspecifikationen til at vælge den rette lyskilde og opnå den bedst mulige belysning i dit hjem.

Nem Installation

Installationen kræver minimal indsats. Tilslut blot til en standard 230V strømforsyning, og lampen er klar til brug. Det enkle design og den praktiske fatning gør skift af pærer til en hurtig og enkel proces.

Sikker Anvendelse

Med en IP20 klassificering er lampen bedst egnet til indendørs brug i rum, hvor der ikke er risiko for vandsprøjt, som eksempelvis stuer, soveværelser og kontorer. Pas på med at bruge den i områder med højt fugtniveau.

Oplev en harmonisk balance af form og funktion med denne bordlampe. Den er ikke bare en lyskilde, men et stilfuldt hjemmetilbehør, der vil bringe lys og liv til dine rum.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E14
Højde 37 mm.
Diameter 12 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V