Halo Design - YEP !  Bordlampe petroleum Udvid

Halo Design - YEP ! Bordlampe petroleum

8291-0

Ny

YEP! Bordlampen fra Halo design, er tegnet af Michael Waltersdorff er den helt enkelte klassiske stil, samtidigt med at der er tænkt over hvordan man for den rette belysning ud af lampen og dermed giver dig den gode behagelige belysning.
Med den hvidlakeret inderskærm presses der maksimalt lys ud af lampen.
Den er med kipled i hovedet som gør den yderst fleksibel, enkelt at betjene og har afbryder på ledningen.
YEP! bordlampen er i metal og har en diameter på 10 cm, der er E14 fatning som giver mange muligheder for at sætte den helt rette stemning i hjemmet med denne lampe.

Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Sendes inden for 12-14 dage


Enkelthed og Elegance i Din Stue

Oplev den perfekte kombination af moderne design og funktionalitet med denne bordlampe i spektakulær petroleum farve. Designet til at passe ind i ethvert moderne hjem, bringer denne lampe en stilfuld æstetik til både boligarealer og kontorer.

Design og Dimensioner

Med dimensioner på 37 x Ø10 mm, passer lampen let ind på skriveborde, natborde eller sideborde uden at dominere rummet. Det slanke design gør det nemt at placere lampen, hvor end der er behov for den ekstra belysning.

Tidssvarende Teknologi

Lampen er udstyret med en E14 lille fatning, som giver dig friheden til at vælge mellem forskellige typer af lyskilder, der passer til dine behov. Med en maksimal wattstyrke på 40W, kan du tilpasse belysningen i rummet, så den passer præcis til dit humør eller behov.

Elektrisk Tilslutning

Designet til at fungere ved 230V forsyning, sikrer denne bordlampe en sikker og effektiv drift. Bemærk, at der ikke medfølger en lyskilde, så du har frihed til at vælge den type pære, der bedst opfylder dine krav til lysstyrke og energiforbrug.

Bemærkninger

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20 rating, hvilket betyder den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at placere lampen i tørre omgivelser, væk fra risikoen for fugt eller vandsprøjt.

Opsummering

  • Moderne bordlampe i petroleum
  • Passer let ind i både hjem og kontor
  • Dimensioner: 37 x Ø10 mm
  • Maks 40W med E14 lille fatning
  • Designet til 230V forsyning, lyskilde ikke inkluderet
  • IP20: Ikke modstandsdygtig over for vand

Denne bordlampe tilføjer en subtil, men alligevel bemærkelsesværdig elegance til ethvert rum, hvilket gør den til et enestående valg for dem, der søger både stil og funktionalitet i deres belysning.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E14
Højde 37 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V