Halo Design - Metropole gulv 1-arm Antik messing E27 Udvid

Halo Design - Metropole gulv 1-arm Antik messing E27

7834-0

Ny

Metropole Gulvlampe fra Halo Design er det perfekte valg til dig, som ønsker en klassisk stil, med funktionelle detaljer.
Den antikke messing udgave er produceret med detaljeret forarbejdning og har et tidløst design som vil give et flot pust af retro stil til ethvert hjem.
Metropole er designet med et integreret kipled, hvilket giver mulighed for at skifte og justere retningen af lyset, så man altid får den belysning som man har brug for.
Gulvlampen er udstyret med E27 fatning og har en integreret afbryder i lampen, som gør det nemt og hurtigt at tænde og slukke for lyset.
Metropole er en serie af forskellige varianter, som både fås i sort og antik messing, så du kan finde den perfekte lampe til dit hjem.

Læs mere..

DKK 2.999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Gulvlampe i Klassisk Design

Forvandl ethvert rum med den tidløse æstetik og funktionelle lysdesign af denne gulvlampe i antik messing. Denne lampe er skabt til dem, der værdsætter kombinationen af klassisk stil og moderne funktionalitet. Med sin enkle, men henrivende struktur vil den komplementere enhver indretningsstil, fra traditionel til moderne minimalisme.

Specifikationer og Funktioner

  • Materiale: Antik messing
  • Lyskilde: E27 stor fatning (maks. 40W)
  • Lyskilde inkluderet: Nej
  • Spænding: 230V forsyning
  • Dimensioner: H: 150 mm x Ø: 23,4 mm
  • IP-klassifikation: IP20 (ikke vandafvisende)
  • Perfekt til stue, soveværelse eller hjemmekontor

Med en maksimal effekt på 40W, giver denne gulvlampe en tilpas balance mellem hyggeligt omgivende lys og vane i arbejdsområder uden at være for dominerende. Gennem dens E27 store fatning har du mulighed for at vælge din foretrukne lyskilde, hvad enten du foretrækker varm, kølig eller naturlig belysning.

Installations- og Brugsvenlighed

Designet til let tilslutning til 230V forsyning, er installationen af denne gulvlampe ligetil. Du skal blot placere lampen det ønskede sted, tilslutte den til en stikkontakt, og så er du klar til at lyse op i din hverdag. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at vælge det perfekte lys til dine behov.

Stilfuld og Holdbar

Den antikke messingfinish giver lampen en sofistikeret og varm glød, der udsender charme og elegance. På trods af dens sofistikerede udseende er lampen designet med fokus på holdbarhed og funktion med en robust struktur, der sikrer, at den forbliver en del af dit hjem i mange år.

Bemærkning

Lampen er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det, at den bruges indendørs i tørre rum for at sikre dens langvarige funktion og æstetiske appel.

Opdag hvordan en velvalgt gulvlampe kan gøre en forskel i dit hjem med dens lysniveauer og design. Denne gulvlampe i antik messing vil ikke kun opfylde dine belysningsbehov, men også bringe et strejf af klassisk elegance ind i dit rum.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 150 mm.
Diameter 23.4 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V