Halo Design - Hudson gulv 2 arm 5W Antique

8227-0

Ny

Hudson dobbelt Gulvlampe fra Halo Design er en flot enkelt gulvlampe udført i antique messing.
Designet af Michael Waltersdorff.
Med den smarte fleksarme har man mulighed for at justere retningen hvorhen man vil have lyset.
Der medfølger LED pærer, og desuden er der indbygget dæmper, sådan at man kan få sat den helt rigtige stemningsbelysning i hjemme.
Meget enkelt at betjene, og med max effekt på 5 watt LED giver den et super godt lys.
Spredningen af lyset 38graders spredning.
Den er 120 cm høj så kan passe ind de fleste steder i hjemmet.
Fås både som enkelt og dobbelt.

Læs mere..

DKK 1.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Oplev Elegance og Funktionalitet med Halo Design Hudson Gulvlampe

Dyk ned i en verden af effektiv belysning med Halo Design’s Hudson gulvlampe. Denne lampe er en fusion af moderne æstetik og praktisk funktionalitet, skabt til at opfylde dine belysningsbehov på en stilfuld måde.

Avanceret Lysteknologi

Med en effekt på 5W, tilbyder Hudson gulvlampen en imponerende lysstyrke på 550 lumens. Denne belysning er suppleret med et fokus på 38 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og præcist lys. Det giver dig mulighed for at fremhæve specifikke områder i dit rum, uden at det bliver for overvældende.

En høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver en farveægthed, der bringer liv til dine omgivelser. Farver fremstår naturligt og klart, hvilket er perfekt til både arbejde og afslapning.

Lang Levetid og Holdbarhed

Ved anvendelse af LED af højeste kvalitet, kan du forvente en lang levetid på op til 30.000 timer. Den professionelle og driftssikre driver i kombination med god køling sikrer, at der kun er et minimalt fald i lysstyrke over tid. Dette handler ikke kun om estetik, men også om en pålidelig og bæredygtig belysningsløsning.

Design og Dimensioner

Hudson gulvlampen kommer i en stilfuld Antique finish, der passer perfekt ind i et moderne hjem såvel som et mere klassisk indrettet rum. Med dimensionerne 135 x Ø23 mm, passer denne elegante lampe nemt ind i forskellige indretningsmiljøer, samtidig med at den tilfører en subtil, men markant tilstedeværelse.

Installation og Brug

  • IP20 klassificeringen betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, så den er bedst egnet til indendørs brug.
  • Det anbefales at placere den i tørre omgivelser, såsom stuer eller soveværelser.

Hudson gulvlampen er den ideelle løsning for dig, der ønsker en balance mellem stil og funktion. Uanset om du skal bruge en lampe til læsning, arbejde eller blot til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, leverer denne gulvlampe en fantastisk belysning, du kan stole på.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 135 mm.
Diameter 23 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Energimærke E (A-G)