Halo Design - Hudson gulv 5W Antique

8228-0

Ny

Hudson Gulvlampe fra Halo Design er den perfekte belysning til dit hjem.
Den er udført i en smuk antique messing, der pas ind enhver indretning.
Designet af Michael Waltersdorff er stilrent og moderne, og den fleksible arm giver dig den ultimative fleksibilitet, så du kan justere lysretningen som du ønsker.
LED-pærerne giver et kraftigt og behageligt lys med en spredning på 38 grader, og det indbyggede dæmper gør det nemt og hurtigt at skabe en behagelig stemning.
Hudson Gulvlampe er høj nok til at passe ind i ethvert hjem og er enkel at betjene.
Få den som enkelt eller dobbelt og få op til 5 watt LED-effekt.

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Halo Design, Hudson gulv 5W Antique

Gør dit hjem både stilfuldt og funktionelt med denne fantastiske gulvlampe fra Halo Design. Hudson gulv 5W Antique kombinerer moderne teknologi med tidløs æstetik for at tilbyde både effektivitet og elegance i din belysning.

Denne lampe er udstyret med en effekt på 5W, der giver en energibesparende løsning uden at gå på kompromis med lysets kvalitet. Med en imponerende lysstyrke på 550 lumens giver den et klart og behageligt lys.

Lysfordelingen er optimeret med et fokuseret lys på 38 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og præcist lysområde. Det passer perfekt til opgaver, der kræver koncentreret belysning, såvel som til at skabe hyggelige hjørner i hjemmet.

Hudson gulvlampe leverer en høj lyskvalitet, hvilket afspejles i dens RA værdi på 80-85. Det betyder, at lampen udsender et naturligt lys, der troskab viser farverne i dit miljø. Dette er især vigtigt, når præcision og farveægte fremstilling er altafgørende.

Lampens holdbarhed understøttes af brugen af højkvalitets LED-komponenter. Med disse komponenter kan du forvente en sikker drift på op til 30.000 timer. Derfor behøver du ikke bekymre dig om hyppig udskiftning eller lysstyrketab.

Den medfølgende professionelle og driftssikre driver, sammen med en effektiv køleløsning, sikrer lampen en lang levetid. Den er designet til at modstå almindelig slitage over tid.

  • Dimensioner: 135 x Ø23 mm
  • IP20 klassificering: Ikke modstandsdygtig over for vand

Denne gulvlampe er perfekt til dem, der ønsker en harmonisk blanding af klassisk design og moderne belysningsteknologi. Med de rette proportioner og det elegante design er den ideel til både private og professionelle indretninger. Giv dine rum en opgradering med Halo Design, Hudson gulv 5W Antique, og oplev forskellen det kan gøre for din hjem belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 135 mm.
Diameter 23 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Energimærke E (A-G)