Halo Design - ANGORA gulvlampe messing Udvid

Halo Design - ANGORA gulvlampe messing

8259-0

Ny

, så du kan vælge den der passer præcist til din bolig.
ANGORA gulvlampen fra Halo Design er den ultimative løsning for dig, der ønsker et fleksibelt lys med et stilrent design.
Gulvlampehovedet er justerbart, så du kan dreje lyset i præcis den retning du ønsker.
Lampens højde kan også justeres uden brug af værktøj, ganske enkelt ved hjælp af omløberen på stammen.
Afbryderen er placeret på lampehovedet, så du nemt og hurtigt kan skabe den stemning, som passer bedst til dig og dit hjem.
ANGORA har en massiv fod, så den står stødigt og fast.
Med sin E27 fatning er der ingen grænser for, hvilket lys du kan skabe i rummet.
ANGORA er et kvalitetsprodukt, der kommer i forskellige farver og varianter, så du kan finde den, som passer bedst til dig og dit hjem.

Læs mere..

DKK 1.599,00

inkl. moms

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Stilfuld Belysning til Ethvert Rum

Oplev den perfekte kombination af elegance og funktionalitet med ANGORA gulvlampe fra Halo Design. Denne gulvlampe er en fremragende tilføjelse til dit hjem, der ubesværet kombinerer klassisk design med moderne belysningsteknologi.

Design og Kvalitet

ANGORA gulvlampen er designet med øje for både æstetik og holdbarhed. Det smukke messingfinish tilfører et strejf af luksus og passer fejlfrit ind i en række forskellige indretningsstile, fra moderne til traditionelle. Lampens dimensioner er 120 x Ø14 mm, hvilket gør den ideel til både små og store rum, hvor den kan stå som en stilfuld belysningsløsning.

Funktionalitet og Brugervenlighed

For at sikre en problemfri oplevelse, er gulvlampen udstyret med en E27 stor fatning, der understøtter en maks lyskilde på 40W. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at vælge den pære, der bedst opfylder dine behov for lysstyrke og farvetemperatur.

Elektriske Specifikationer

Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste husholdningsinstallationer. Med en IP20-klassificering er denne lampe egnet til brug indendørs, men vær opmærksom på, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør placeres væk fra våde områder.

Fordele ved ANGORA Gulvlampe

  • Elegance: Det sofistikerede messingdesign giver en luksuriøs følelse.
  • Fleksibilitet: Vælg din egen lyskilde for at få den ønskede belysning.
  • Nemme Tilslutninger: Tilsluttes direkte til 230V uden behov for komplekse installationer.
  • Alsidighed: Passer perfekt ind i forskellige stilarter og rumstørrelser.

Med ANGORA gulvlampen fra Halo Design får du ikke bare en lampe – du får en tidløs belysningsløsning, der skaber en varm og indbydende atmosfære i dit hjem. Tag kontrol over din hjemmets belysning med et produkt, der både opfylder dine æstetiske og praktiske behov.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 120 mm.
Diameter 14 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V