Halo Design - VEGAS gulvlampe LED 7W 1L Hvid

8270-0

Ny

Vegas gulvlampe designet af Michael Waltersdorff er den perfekte lampe til at skabe et unikt lys i ethvert rum.
Med de 7 watt LED belysning og en lysdæmper kan du skabe den stemning du ønsker, uanset om det er en hyggelig aften, eller du blot skal læse en bog.
Vegas fås i flere forskellige farver og modeller, og har en max højde på 140 cm.
Så oplev den fantastiske belysning som Vegas gulvlampe giver dig.

Læs mere..

DKK 1.399,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Belysning med VEGAS Gulvlampe fra Halo Design

Oplev en kombination af funktionalitet og stil med VEGAS gulvlampen fra Halo Design. Denne lampe er et strålende eksempel på, hvordan moderne design og avanceret teknologi kan sammensættes for at levere effektiv belysning i ethvert hjem eller erhvervsmiljø.

Imponerende Lysstyrke og Kvalitet

  • Effekt: Lampen opererer ved en energieffektiv 7W, hvilket gør den både kraftfuld og økonomisk.
  • Lysstyrke: Med 560 lumens tilbyder den en lysstyrke, der er ideel til læse- og arbejdsområder uden at virke overvældende.
  • Spredning: Lampens lys har en imponerende spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i dit rum.
  • Farvegengivelse: En RA-værdi på 80-85 betyder, at lampen leverer et naturligt lys, der trofast gengiver farver som de opleves ved dagslys.

Langvarig Ydeevne

Lampen er designet med den seneste LED-teknologi og er bygget til at holde i op til 30.000 timer. Dette betyder mindre behov for udskiftning og vedligeholdelse, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der søger langtidsholdbare produkter. Kombinationen af en driftssikker driver og effektiv køling sikrer, at lampen bevarer sin lysstyrke med minimale præstationstab over tid.

Stilfulde Dimensioner

Med dimensionerne 140 x Ø10 mm, er VEGAS gulvlampen designet til at passe i et hvilket som helst hjørne af dit hjem eller kontor uden at optage for meget plads. Den slanke profil og tidløse hvid farve gør den tilføje et strejf af elegance til enhver indretning.

Design og Sikkerhed

Lampen har en IP20-certificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er derfor bedst egnet til indendørs brug, væk fra områder med høj luftfugtighed eller risiko for væskesprøjt.

Uanset om du leder efter funktionel belysning til hjemmet eller et professionelt kontormiljø, tilbyder VEGAS gulvlampen fra Halo Design en løsning, der ikke kun lyser op i rummet, men også i din livsstil.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 140 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale Lakeret stål med chrom
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Energimærke F (A-G)