Halo Design - Medina standerlampe E27, Antique Udvid

Halo Design - Medina standerlampe E27, Antique

8273-0

Ny

Medina gulvlampe fra Halo designs tegnet af Michael Waltersdorff er den perfekte kombination af tidløst dansk design og funktionalitet.
Skærmen er fremstillet i Antique Messing og sort ledning og med en diameter på 33 cm, er den anvendelig til storter i alle boligens rum.
Gulvlampen er udstyret med E27 fatning, som kan have helt op til 40 watt, og har den fordel, at skærmen kan klikke af stativet og skylles under bruseren.
Derudover er der fodafbryder monteret på ledningen, så det er nemt og enkelt at tænde for lampen, og det justerbare kipled, gør det muligt at vinkle lyset hvorhen man ønsker det.
Derfor vil denne flotte og funktionelle gulvlampe fra Halo designs med Medina skærm, helt sikkert tilføre ethvert rum et touch af tidløst dansk design.

Læs mere..

DKK 1.099,00

inkl. moms

På lager.


Elegant Design og Funktionalitet

Forvandl ethvert rum med den stilfulde og praktiske Medina standerlampe fra Halo Design. Denne lampe kombinerer klassisk elegance med moderne flair, hvilket gør den til et populært valg for dem, der søger at tilføje et strejf af sofistikation til deres indretning. Dens antikke finish giver et tidløst udtryk, der let kan integreres i forskellige stilretninger.

Fleksibel Belysning til Dit Hjem

Med stor E27 fatning kan du nemt tilpasse belysningen efter dine behov ved at vælge den rette lyskilde. Medina standerlampen understøtter op til 40W, hvilket giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære, uanset om du har brug for en hyggelig belysning til afslapning eller en mere intens belysning til læsning.

Nem Installation og Drift

Lampen er designet til at fungere med en 230V forsyning, hvilket gør installationen ukompliceret og nem. Dens intuitive design betyder, at du hurtigt kan få glæde af dens lysende skønhed uden at bekymre dig om komplekse installationsprocesser.

Sikkerhed og Holdbarhed

Med en IP20 klassificering er denne standerlampe ideel til brug i tørre indendørs miljøer, da den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette gør lampen perfekt til stuer, soveværelser og kontorlokaler, hvor den kan stå sikkert og pryde rummet med sin skønhed.

Dimensioner og Tilpasningsevne

Med mål på 135 x Ø33 mm er Medina lampen slank og diskret og kan let passe ind i både store og små rum. Den er perfekt til at stå ved siden af en sofa, i et hjørne eller som en del af en læsekrog, hvor den kan give netop det lys, der er behov for.

  • Max effekt: 40W
  • Fatning: E27 stor fatning (lyskilde ikke inkluderet)
  • Spænding: 230V
  • Dimensioner: 135 x Ø33 mm
  • IP Klassificering: IP20

Medina standerlampe er ikke bare en lyskilde, men også et dekorativt element, der kan transformere din boligindretning. Bring både lys og stil ind i dit hjem med denne imponerende lampe fra Halo Design.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 135 mm.
Diameter 33 mm.
Materiale Metalstel med plisséskærm
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V