Halo Design - FIX LED gulvlampe 1L 5W sort Udvid

Halo Design - FIX LED gulvlampe 1L 5W sort

8285-0

Ny

Fix LED gulvlampe med fra Halo Design, og designet af Michael Waltersdorff er det med på tidens trend.
Dels med det integreret LED lys, som blot bruger 5 watt og giver en god belysning med sine 350 lumen med 3000 Kelvin.
FIX gulvlampe er med flexarm så giver en skøn frihed i forhold til hvorhen man ønsker at kaste lyset.
Lampen er sortlakeret.
LED lyset er monteret i det elipse formet slim hovedet, som kaster lyset perfekt, alt efter hvor man nu har placeret lampen.
FIX gulvlampe er monteret med ledning med fodafbryder.
FIX findes i flere varianter

Læs mere..

DKK 699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design FIX LED gulvlampe – Innovativ belysning i elegant design

Transformér dit rum med den stilrene og moderne Halo Design FIX LED gulvlampe. Denne gulvlampe er skabt til at give ethvert interiør et diskret, men alligevel sofistikeret look med sit elegante sort finish. Med en gennemført kombination af fremragende funktionalitet og et tidløst design, passer denne lampe perfekt ind i alle typer indretning.

Imponerende ydeevne

Med en effekt på 5.5W, leverer denne LED gulvlampe en enestående lysstyrke på 350 lumens. Lampen er designet med et fokuseret lysudfald på 38 grader, hvilket sikrer et kontrolleret og bestemt lysområde, perfekt til læsning, arbejde eller hyggebelysning i stuen.

Naturlig lyskvalitet

Forbrugerne kan forvente en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket gør det muligt for lampen at gengive farver på en naturlig og livagtig måde. Dette er et vigtigt aspekt for dem, der ønsker en belysningsløsning, der fremhæver farvernes sande skønhed i hjemmet.

Langvarig og pålidelig drift

Lampen anvender LED af højeste kvalitet, der sikrer en bemærkelsesværdig levetid på op til 30.000 timer. Dette betyder, at brugerne kan nyde en stabil og ensartet belysning i mange år uden væsentlige fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver kombineret med effektiv køling bidrager til lampens pålidelighed og langvarige ydeevne.

Specifikationer

  • Dimensioner: 130 x Ø10 mm
  • IP20 klassificering: Ikke modstandsdygtig over for vand

Den kompakte størrelse gør denne gulvlampe til et ideelt valg for mindre rum eller som en stilfuld tilføjelse til større værelser. Selvom lampen ikke er modstandsdygtig over for vand, gør dens robuste byggekvalitet den til en pålidelig lyskilde indendørs.

En alsidig ledsager i ethvert hjem

Med sit enkle, men raffinerede design og fremragende belysningsegenskaber, tilbyder Halo Design FIX LED gulvlampe en fleksibel løsning til enhver belysningsbehov. Uanset om det er til arbejdsstationen, læsehjørnet eller som en stemningsfuld belysning i stuen, vil denne lampe med sikkerhed opfylde og overgå dine forventninger.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 350 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 130 mm.
Diameter 10 mm.
Materiale ABS Plast
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Energimærke G (A-G)