Havelamper og havelys

Havelamper og havelys

69 varer

På denne side kan du gå på opdagelse i vores udvalg af havelamper, der er specielt udviklet til udendørs brug. Disse lamper er konstrueret til at modstå barske vejrforhold, hvilket garanterer både holdbarhed og effektivitet over tid. Vælg blandt vores mange modeller og tekniske specifikationer for at finde den ideelle belysning til din have.

Viser 1 - 69 af 69 produkter

Havelamper og havelys i høj kvalitet 

Hos detLED finder du havelamper og havelys i top kvalitet, som sikrer at din udendørs belysning står stærkt i al slags vejr. Vores havebelysning kombinerer æstetik med funktionalitet og giver dig mulighed for at skabe en indbydende og sikker atmosfære rundt omkring i din have. Med en række forskellige designs og lysstyrker kan du nemt tilpasse belysningen til enhver type landskab eller haveområde.

Vi tilbyder alt fra diskrete sti-lys til kraftige projektører, alle konstrueret til at modstå de udfordrende danske klimaforhold. Gennemtænkt placering af havebelysning kan forbedre dit udendørs rum væsentligt, både funktionelt og æstetisk. Uanset om du har brug for at oplyse en mørk gangsti, fremhæve særlige træer eller skabe en hyggelig stemning til aftener ude, har detLED de løsninger, du søger.

Stemningsfuld belysning i haven

Gør din have til et indbydende samlingssted med stemningsfuld belysning fra detLED. 

Vores "HYGGE bordlampe" er en opladelig bordlampe, der tilføjer et hyggeligt og varmt lys til dine aftener udendørs. Den er ideel til placering på havebordene, hvor dens bløde lys skaber en afslappende atmosfære. Til større sammenkomster kan vores dæmpbare party lyskæde strække sig over din terrasse eller gennem træerne, hvilket giver en festlig og tilpasselig belysning, der kan indstilles efter humøret. Tilføj et strejf af elegance med "Mallorca udendørs gulvlampe", der med sit stilfulde design ikke kun lyser op, men også fungerer som et dekorativt element i haven. Sammen skaber disse lyskilder en charmerende og indbydende stemning i ethvert udendørs miljø.

Disse nøje udvalgte lamper er kun begyndelsen på, hvad du kan opdage i vores sortiment af havelamper. Med mange andre muligheder tilgængelige på detLED.dk, har vi belysningsløsninger, der kan tilfredsstille ethvert behov og enhver smag. Uanset om du søger noget diskret til at fremhæve havenes naturlige skønhed eller noget mere iøjnefaldende til at skabe liv i dine udendørs fester, finder du det hos os. 

Vælg LED eller solceller for energibesparelser

Vores produkter er ikke kun designet til at være holdbare, men også energieffektive. Med LED-teknologi sikrer du, at din havebelysning bruger minimal strøm samtidig med at den giver maksimal lysudbytte. Dette betyder lavere elregninger og en mere bæredygtig løsning til dit hjem.

Vi tilbyder et bredt udvalg af havelamper og havelys, der ikke kun forbedrer æstetikken og sikkerheden i dit udendørs miljø, men også giver dig mulighed for at opnå betydelige energibesparelser. Du kan vælge mellem almindelige LED-lamper, som er kendt for deres høje energieffektivitet og lange levetid, eller du kan gå et skridt videre med solcelledrevne lamper. Solcellelamperne udnytter solens energi til at oplade sig i løbet af dagen, og tænder automatisk ved skumring uden brug af elektricitet fra nettet. Dette er ikke alene en økonomisk fordelagtig løsning, men også en miljøvenlig måde at belyse din have på, der reducerer dit samlede energiforbrug og mindsker dit carbon aftryk. Vælg den løsning, der bedst passer til dit behov, og nyd de både økonomiske og miljømæssige fordele ved moderne havebelysning fra detLED.

Find dine næste havelamper hos detLED

Når du er klar til at opgradere din havebelysning, inviterer vi dig til at udforske det omfattende sortiment. Med vores brede udvalg af stilfulde og effektive havelamper kan du nemt finde den perfekte løsning, der passer til din smag og dine behov. Kontakt os direkte for personlig vejledning via telefon på +45 70 20 34 48 eller send os en e-mail på info@detled.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en betagende og funktionel belysning i din have.

Ofte stillede spørgsmål 

Er min havelampe vandtæt? 

Ja, mange af de havelamper vi tilbyder hos detLED er designet til at være vandtætte, hvilket gør dem ideelle til brug i alle typer vejrforhold. Disse lamper er særligt konstrueret til udendørs brug og kan håndtere regn og fugt uden problemer. Det er dog altid en god idé at tjekke specifikationerne for den specifikke model, du er interesseret i, for at sikre, at den opfylder dine behov for vandtæthed.

Har I bedlamper?

Ja, vi tilbyder også et udvalg af bedlamper til udendørs brug, som er perfekte til at lyse stier op eller skabe atmosfære i dine blomsterbede. Vores bedlamper findes i forskellige stilarter og størrelser, så du kan finde noget, der passer til dit landskabsæstetik og belysningsbehov. Disse lamper er ligeledes designet til at modstå udendørs forhold, hvilket sikrer holdbarhed og funktionalitet i dit haveområde.

Filter

Kulør
mere.. mindre
Filter