Nedsat pris! Outlet: Halo Design - COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27, 3-step Udvid

Outlet: Halo Design - COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE E27, 3-step

8418-0

Ny

COLORS DIM LED Mini Globe G125 SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med smokefarvet glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 161,85

inkl. moms

DKK 249,00 inkl. moms

-35%

På lager.


Fremtidens Moderne Belysning

Opdag en verden af elegance og funktionel belysning med denne fantastiske LED Globe fra Halo Design. Denne COLORS DIM LED Globe G125 SMOKE pære er særligt designet til at skabe en varm og imødekommende atmosfære i ethvert rum.

Effektivitet og Kvalitet i Fokus

Med en effekt på kun 5W tilbyder denne pære en imponerende lysstyrke på 200 lumens. På trods af den lave wattstyrke sikrer den højkvalitets LED-teknologi en jævn og bred lysfordeling med en spredningsvinkel på 360 grader. Dette betyder, at du får en pålidelig og effektiv belysning i hele rummet.

Naturlig Farvegengivelse

For dem, der prioriterer farveægthed, er denne pære et oplagt valg. Med en RA værdi på 80-85, kan du altid regne med, at farverne fremstår naturlige og livagtige, hvilket gør den ideel til både hjem og professionelle indstillinger.

Langtidsholdbar

Med et driftstidsløfte på op til 30.000 timer kan du forvente en vedvarende ydelse med minimalt lysstyrketab over tid. Dette resultat opnås ved at kombinere topmoderne LED teknologi med en robust driver og effektiv køling, hvilket sikrer en holdbar og driftssikker løsning.

Nem Installation

Pæren er udstyret med en E27 stor fatning, hvilket gør installationen hurtig og enkel i de fleste standard lamper og armaturer. Den opererer på 230V forsyning for let integration i din nuværende belysningsopsætning.

Praktiske Dimensioner

Med dimensionerne 16.5 x Ø12.5 mm passer denne pære perfekt ind i et bredt udvalg af belysningsarmaturer, hvilket gør den både alsidig og praktisk.

Yderligere Funktioner

  • Designet med en stilfuld smoke finish, der passer til moderne interiører.
  • IP20 klassificering - vær opmærksom på, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og bør derfor ikke bruges i fugtige områder.
  • Integreret 3-trins dæmpning, så du kan justere belysningens intensitet efter behov og skabe den perfekte stemning.

Med denne Halo Design LED Globe får du en pære, der ikke kun er en kilde til lys, men også en del af din indretningsarkitektur. Skab stemning, forbedre rumfølelse og oplev belysning på et helt nyt niveau.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)