LED lys til akustikpaneler

LED lys til akustikpaneler

Der er ingen produkter i denne kategori.

Køb akustikpanel LED lysskinner hos detLED. Vores akustikpanel LED lysskinner kommer i passende farver og mål passer præcist til integrering mellem lamellerne. Fleksibel montering - vores LED lysskinner kan monteres både lodret og vandret. Derudover giver disse LED lysskinne profiler mulighed for at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne som vil give et stilrent og neutralt look. Se udvalget her på siden. Kontakt os for hjælp til dit projekt.

Akustikpanel LED - Stort udvalg af LED skinner til akustikpaneler

Hos detLED.dk finder du et stort udvalg af lamel LED skinner, specielt udviklet til integreret lys i trælameller og akustikpaneler.

Passende farve og mål

Vores akustikpanel LED profiler er produceret i farve og mål, som passer præcist til integrering mellem lamellerne. De har også et mørkt cover, som gør at LED skinnerne ikke er synlige når lyset er slukket, men giver et stilrent og neutralt look når lyset er tændt.

Fleksibel montering

Akustikpanel LED lyset kan monteres både lodret og vandret, giver mulighed for at designe lyset efter eget ønske. Det giver dig mulighed for at skræddersy belysningen i din bolig eller erhvervslokale, så den passer til dit specifikke behov.

Stilrent og neutralt look

I modsætning til de fleste belysningsløsninger til trælameller giver disse LED lysskinne profiler mulighed for at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne. Dette giver et stilrent og neutralt look, som passer ind i de fleste indretninger.

Dekorativt lys

Når lyset er tændt, vises det som en fin lysstreng mellem lamellerne. Dermed opnås der et stilrent og neutralt look og dekorativt lys på samme tid. Dette giver en unik mulighed for at skabe en hyggelig og stemningsfuld belysning i din bolig eller erhvervslokale.

Køb akustikpanel LED lys hod detLED.dk

Vores lamel LED skinner til akustikpaneler er en unik løsning, som giver dig mulighed for at integrere lyset i dine trælameller og skræddersy belysningen efter dit specifikke behov. Det stilrene og neutrale look, samt de fleksible monteringsmuligheder, gør dem velegnede til både bolig og erhvervslokaler. Med detLED.dk's LED skinner til akustikpaneler, kan du skabe en unik belysning, som passer perfekt til din indretning.

Filter

Filter