Halo Design - Mesh loft Ø28 Smoke Udvid

Halo Design - Mesh loft Ø28 Smoke

7766-0

Ny

Denne lampeserie er et must-have for ethvert hjem, hvor design og dekorativ belysning går hånd i hånd.
Med Mesh lampen får du en unik og moderne belysning, der leder lyset og skaber et hyggeligt og afslappende miljø.
Den er skabt af et sofistikeret design, der matcher enhver indretning og er perfekt til at glæde boligens vægge og rum med et smukt lys.
Mesh er skabt til at give boligen et personligt udtryk, der vil glæde øjet og hjertet, og som vil pynte i ethvert rum.

Læs mere..

DKK 1.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Mesh Loftlampe

Oplev en perfekt kombination af moderne design og funktionalitet med Halo Design Mesh loftlampe. Denne lampe er designet til at tilføje et stilfuldt præg til ethvert rum og er ideel til moderne boliger. Uanset om det er over spisebordet, i stuen eller i et andet centralt område, vil denne lampe levere både stærkt lys og æstetisk glæde.

Design og Materialer

Med en diameter på 28 cm og en højde på 17 mm, er denne loftlampe skabt i en elegant og tidløs "smoke" farve, der tilfører en subtil sofistikation til din indretning. Den unikke mesh-struktur giver lampen et let og luftigt udseende, samtidig med at den skaber interessante skygger i rummet, når lyset er tændt.

Tekniske Specifikationer

  • Lamperne anvender en E27 stor fatning, hvilket giver dig frihed til at vælge blandt et bredt udvalg af lyskilder. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet.
  • Designet til maksimalt at kunne håndtere en 40W pære, kan du tilpasse lysstyrken for at skabe den rette atmosfære.
  • Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør den kompatibel med almindelige danske elinstallationer.
  • Med en IP20 klassificering er denne lampe ikke modstandsdygtig overfor vand og bør derfor placeres i rum, hvor der ikke er risiko for kontakt med vand.

Installation og Anvendelse

Installationen af Halo Design Mesh loftlampe er enkel og ligetil. Den er designet til at blive monteret i standardlofttilslutninger og er dermed en perfekt løsning til både renoveringsprojekter og nybyggeri. Det er vigtigt at sikre, at lampen installeres på en tør og sikker placering på grund af dens IP20 klassificering.

Æstetisk Appel

Mesh-loftlampen fra Halo Design er mere end blot en lyskilde. Dens kunstneriske udformning, enkelthed og lette udtryk gør den til en dekorativ centerpiece i moderne boliger. Dens diskrete "smoke" design giver mulighed for at indblande lampen i både minimalistiske og eklektiske indretningsstile, hvilket giver dig frihed til at skabe det perfekte visuelt udtryk i dit hjem.

Hvis du søger en kombination af kvalitetsbelysning og elegant design, er Mesh Loftlampe fra Halo Design det ideelle valg for dig. Dette tidløse design sikrer, at lampen forbliver en elegant del af din indretning i mange år fremover. Skab en atmosfære af raffinement og funktionalitet med denne unikke loftlampe.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 17 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Glas, metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V