Halo Design - Mesh loft Ø20 Smoke Udvid

Halo Design - Mesh loft Ø20 Smoke

7839-0

Ny

Dette gør det nemt og hurtigt at tilføje nyt liv til dit interiør.
Mesh kan bruges både som enkeltstående lamper eller som en del af et mere sammenhængende design.
Uanset hvad, vil Mesh give dit rum et moderne, æstetisk touch.
Denne lampeserie skaber en unik og legende belysning, der vil give dit rum et dekorativt element, der matcher enhver indretning.
Mesh fra Halo Design er den perfekte måde at puste nyt liv i dit interiør og skabe en stilfuld, udtryksfuld belysning.

Læs mere..

DKK 1.299,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Et Elegant Design til dit Hjem

Giv dit rum en unik og stilfuld modernitet med dette bemærkelsesværdige belysningselement. Med sit sofistikerede design, vil Halo Design Mesh loftslampe i Ø20 Smoke være en central del af din indretning, der både tilføjer elegance og funktionalitet.

Specifikationer og Funktioner

  • Strømkilde: Lyskilden kræver en max 40W pære med en G9 fatning (bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet).
  • Elektrisk Tilslutning: Skal forbindes til en 230V forsyning for effektiv og pålidelig brug.
  • Dimensioner: Kompakt design med målene 13 x Ø20 mm, der passer perfekt til både små og store rum.
  • IP-Klasse: Med IP20 er denne lampe ikke modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den ideel til tørre indendørs miljøer.

Elegant og Fleksibel Belysning

Halo Design Mesh lampen er skabt til at give dit hjem et moderniseret touch. Den subtile Smoke farve skaber en rolig og inviterende atmosfære, mens dens strømlinede form giver et moderne twist til enhver indretning. Da lampen er designet til brug med G9 lyskilder, har du friheden til at vælge en lyskilde, der passer til dit ønskede lysniveau og stemning.

Anvendelse og Placering

Lampens kompakte størrelse og moderne design gør den ideel til brug i en række forskellige miljøer, fra stuen og soveværelset til kontoret eller entréen. Dens chic, røgfarvede glas giver en blid og behagelig belysning, der passer perfekt til både afslappede og professionelle rum.

Enkel Installation og Vedligeholdelse

Denne lampe er designet med brugervenlighed i tankerne. Installation er enkel, så længe alle sikkerhedsretningslinjer følges. Det er vigtigt at sikre, at lampen ikke udsættes for fugt, da IP20 certificeringen indikerer, at den ikke er velegnet til våde omgivelser.

Slutnote

Med Halo Design Mesh loftlampen får du mere end bare belysning; du får en kombination af elegant design og praktisk funktionalitet, der vil forbedre din boligindretning betydeligt. Uanset hvor du vælger at placere den, vil dens moderne, subtile udseende komplementere dit rum med sofistikeret charme.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 13 mm.
Diameter 20 mm.
Materiale Glas, metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V