Halo Design - Atom Trio Opal 3XG9 Udvid

Halo Design - Atom Trio Opal 3XG9

8012-0

Ny

Halo Designs ATOM i ny og positiv ladning, Den funktionelle designserie ATOM fra Halo Design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme, og ikke mindst et moderne design, i en ny og spændende farve - nemlig Oxid-Amber.
Serien, der findes i et væld af varianter, giver med den nye, gyldne farvetilføjelse mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme.
Serien ATOM fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning.
Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk.
De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig transformeres til enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj.
Den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, der står bag, har med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet formået at skabe en designserie, hvor disse kommer til udtryk.
ATOM kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.
Den nye farvetilføjelse til serien, byder på en smuk version i farven Oxid-Amber.
Denne er med et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas.
De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk.
ATOM i den nye, smukke Oxid-Amber farve fås, ligesom den nuværende kollektion,i 7 varianter og størrelser eks.
Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder.
Væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.
Udover den nye Oxid-Amber farve findes serien i mat lakeret sort stel med enten hvide opalfarvede eller gennemsigtige røgfarvede glas.

Læs mere..

DKK 1.199,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Moderne Elegance til Dit Hjem

Bring et stykke sofistikeret design ind i dit hjem med denne smukke lampe, der kombinerer moderne stil med funktionalitet. Med sin enkeltstående karakter og tiltalende æstetik, vil den uden tvivl fange opmærksomheden i ethvert rum.

Specifikationer

  • Strømforbrug: Optimeret til at bruge en maksimal effekt på 28W ved hjælp af den alsidige G9 fatning. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet og kan vælges efter personlige præferencer.
  • Elektrisk tilslutning: Designet til nem installation, kobles direkte til 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste standard elektriske installationer.
  • Dimensioner: Med sin kompakte størrelse på 16 x Ø26 mm, er denne lampe det perfekte match til både små og store rum, hvor den nemt kan integreres uden at dominere rummet.
  • IP20 certificering: Anbefales til brug i tørre områder, da den ikke er modstandsdygtig over for vand. Perfekt til stuer, soveværelser og anderledes interiør, hvor atmosfære og design er i fokus.

Design og Materialer

Lampen er en del af Halo Designs innovative kollektion og er kendetegnet ved sin Opal glasstruktur, der giver et blødt og jævnt fordelt lys. Lampens form og lysudsendelse skaber en behagelig atmosfære, der fremmer komfort og en indbydende stemning.

Fleksibel Anvendelse

Denne alsidige lampe vil komplementere forskellige interiørstile, fra moderne minimalistisk til klassisk. Dens kompakte design gør den ideel til placering i både private og kommercielle rum, som f.eks. kontorer, korridorer eller foyerer.

Nem Installation

Med sin enkle monteringsproces kan du hurtigt installere og begynde at nyde lampernes udsøgte belysning. Montagen kræver ingen specielle værktøjer, hvilket gør den tilgængelig for alle, uanset erfaring med elektrisk installation.

Opgrader Dit Rum

Ved at vælge denne lampe, tilføjer du ikke blot lys til dit hjem, men også et stilfuldt designobjekt, der kan transformere din livsstil. Giv dit hjem et strejf af glamour med en belysningsløsning fra Halo Design.

Dimensioner
Fatning G9
Højde 16 mm.
Diameter 26 mm.
Materiale Metal og glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V