Halo Design - Baroni loft Ø46 Opal- alu Udvid

Halo Design - Baroni loft Ø46 Opal- alu

8023-0

Ny

Baroni fra Halo Design, designet af Michael Waltersdorff - en lampeserie som vil kunne pryde boligen, med sine elegante hvide glas, spredes lyset smukt ud og lyser rummet op.
Skærmene er skabt til at give så meget lys som muligt og med sine naturlige buer, vinkles lyset præcist og fornemt ud af lampen.
På denne plafond er der tilført et smukt design der slutter overgangen fra det øverste glas med en roset i aluminium der giver det æstetiske look og forbinder harmonien mellem glas og metal, til en naturlig del af designet.
Overgangen er udført i aluminium , hvorfra man tilkobler strømmen og lyset vil kunne sprede sit elegante lys ud i rummet.
I Bunden af glasset er der afsluttet med en designet aluminium pynte skrue, som giver helheden i strukturen på lampen.
.
Diameteren er på denne model er 46cm.
Baroni er en lampe serie der findes i flere variationer, farver og størrelser.

Læs mere..

DKK 1.999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuld Elegance til Dit Loft

Giv dit hjem et strejf af moderne elegance med denne sofistikerede lampe. Med sit subtile design og høj funktionalitet, er dette en perfekt tilføjelse til ethvert rum, der kræver et stilfuldt løft uden at gå på kompromis med belysningen.

Design og Materiale

Lampens Opal-alu finish skaber en blød og indbydende glød, der smukt fordeler lyset i rummet. Denne finish kombinerer en glat, opaliseret glasoverflade med stilfulde aluminiumsdetaljer, hvilket gør den både tidløs og moderne. Med en diameter på Ø46 mm og en højde på 18 mm, er denne lampe ideel til at blive placeret centralt i et rum eller som del af en gruppe af loftlamper.

Energivenlig Lyskilde

For at sikre en optimal belysning anbefales det at anvende en max 28W pære med G9 fatning. Vær opmærksom på, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at vælge netop den pære, der passer til dine belysningsbehov og energiforbrug.

Elektrisk Tilslutning

Lampen tilsluttes simpelthen til en 230V forsyning, hvilket er standard i de fleste boliger. Dette sikrer, at du nemt kan integrere lampen i dit nuværende elektriske system uden besvær.

Installation og Brug

  • Dimensioner: 18 x Ø46 mm
  • IP20-klassificeret, hvilket betyder, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bedst egner sig til indendørs brug i tørre omgivelser.

Installation er enkel og kræver blot et minimum af værktøj og ekspertise, hvilket gør det til et overkommeligt projekt for de fleste gør-det-selv entusiaster. Sørg for at vælge det rette rum, hvor lampen virkelig kan træde i karakter og blive en central del af indretningen.

Designervalg

Denne lampe fra Halo Design er ikke kun en belysningsløsning, men også et designstatement. Det er en funktionel skulptur, der balancerer mellem form og funktion, og dens enkle design gør det let at matche med forskellige indretningsstile, lige fra minimalistisk til klassisk.

Vælg denne lampe, hvis du ønsker en kombination af kvalitet, stil og funktionalitet, og lad den blive et omdrejningspunkt i dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 18 mm.
Diameter 46 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V