Halo Design - Baroni loft Ø35 Opal- alu Udvid

Halo Design - Baroni loft Ø35 Opal- alu

8025-0

Ny

Baroni fra Halo Design, designet af Michael Waltersdorff - en lampeserie som vil kunne pryde boligen, med sine elegante hvide glas, spredes lyset smukt ud og lyser rummet op.
Skærmene er skabt til at give så meget lys som muligt og med sine naturlige buer, vinkles lyset præcist og fornemt ud af lampen.
På denne plafond er der tilført et smukt design der slutter overgangen fra det øverste glas med en roset i aluminium der giver det æstetiske look og forbinder harmonien mellem glas og metal, til en naturlig del af designet.
Overgangen er udført i aluminium , hvorfra man tilkobler strømmen og lyset vil kunne sprede sit elegante lys ud i rummet.
I Bundel af glasset er der afsluttet med en designet aluminium pynte skrue, som giver helheden i strukturen på lampen.
.
Diameteren er på denne model er 35cm.
Baroni er en lampe serie der findes i flere variationer, farver og størrelser.

Læs mere..

DKK 1.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Funktionel Loftslampe til Dit Hjem

For dem der søger en stilren og praktisk belysning til hjemmet, tilbyder denne loftslampe både æstetik og funktionalitet. Lampen er perfekt til at skabe en indbydende atmosfære i dit hjem, hvad enten det er i stuen, soveværelset eller over spisebordet.

Design og Materiale

Lampen har et elegant opal- og aluminiumdesign, der gør den til et iøjnefaldende element i enhver rumindretning. Dens kurvede form og integrerede stil betyder, at den nemt kan passe ind i både moderne og klassiske interiører.

Tekniske Specifikationer

  • Max 18W med G9 fatning (Lyskilde ikke inkluderet).
  • Tilkobles nemt til en 230V forsyning, der sikrer jævn og stabil belysning.
  • Dimensioner: 16 x Ø35 mm, hvilket gør den til en kompakt løsning uden at gå på kompromis med lyseffekten.
  • IP20 klassificering betyder, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand, så den er ideel til indendørs brug og bør ikke placeres i områder med høj luftfugtighed som badeværelser.

Installation og Brug

Installationen af lampen er enkel og ligetil, takket være den standardiserede G9 fatning, der gør udskiftning af lyskilden let som en leg. Vær dog opmærksom på, at en passende lyskilde skal købes separat. Med sit moderne design er den velegnet til brug i en række forskellige rum i dit hjem.

Maksimer Lyskomforten I Dit Hjem

Lampen giver dig mulighed for at kontrollere lysintensiteten afhængigt af den anvendte lyskilde, hvilket sikrer, at du kan opnå den ønskede stemning i enhver situation. Uanset om du ønsker et hyggeligt og blødt skær til afslappende aftener eller stærkere belysning til aktiviteter, der kræver fokus, kan denne lampes fleksibilitet imødekomme dine behov.

En Tidssvarende Investering

Med sin holdbare konstruktion og elegante design er denne loftslampe ikke blot en kortvarig trend, men en tidssvarende investering, der vil tjene dit hjem i mange år fremover. Dens upåklagelige kvalitet og æstetiske appel garanterer tilfredshed hos enhver bruger.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 16 mm.
Diameter 35 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V