Halo Design - UPSCALE LED Plafond Ø22 12W sort

8366-0

Ny

Opgrader dit hjem med det moderne LED plafond fra Michael Waltersdorff.
Det ø22cm design giver et behageligt grundlys, samtidig med at det reducerer strømforbruget med sin 12Watt integreret LED teknologi.
Det skaber en god stemningsbelysning og er let at installere.
Hvis du er på udkig efter et flot og miljøvenligt belysningsvalg, så er dette LED plafond det perfekte valg.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegance i Enkelhed: Halo Design UPSCALE LED Plafond

Oplev en fusion af minimalistisk design og funktionel belysning med den elegante Halo Design UPSCALE LED Plafond. Denne plafond er skabt med fokus på både æstetik og effektivitet. En ideel løsning til dig, der værdsætter et moderne udtryk i hjemmet uden at gå på kompromis med kvalitet og funktion.

Effektiv og Energibesparende

Med en effekt på 12W tilbyder denne plafond en imponerende lysstyrke på 800 lumens. Den høje spredning på 170 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i rummet, hvilket gør den ideel til både stuer, køkkener og kontorer, hvor god belysning er afgørende.

Lyskvalitet og Farver

Med en RA værdi på 80-85 kan du forvente en høj lyskvalitet, der præsenterer farverne i rummet på en naturlig og ægte måde. Den naturlige farvegengivelse gør, at denne lampe er passende til de fleste behov og skaber en behagelig atmosfære, der løfter rummets æstetik.

Design og Dimensioner

Plafonden har en stilren sort overflade med dimensionerne 5.1 x Ø22 mm, hvilket gør den diskret og nem at integrere i forskellige indretninger. Den kompakte størrelse gør det muligt at anvende lampen i både mindre og større rum uden at den virker dominerende.

Installation og Funktioner

Denne plafond er klassificeret med IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor primært er velegnet til tørre rum. Det betyder, at den skal undgås i badeværelser eller udendørs områder, men passer perfekt til stuer og soveværelser.

Specifikationer:

  • Effekt: 12 Watt
  • Lysstyrke: 800 lumens
  • Spredning: 170 grader
  • Lyskvalitet (RA værdi): 80-85
  • Dimensioner: 5.1 x Ø22 mm
  • IP-klassificering: IP20

Vælg Halo Design UPSCALE LED Plafond for en belysningsløsning, der kombinerer høj ydeevne med et stilrent design. Perfekt til boligejere, der ønsker en lampe der både er funktionel og flot at se på.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 170 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 5.1 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Energimærke G (A-G)