Halo Design - LED Plafond UNIVERSAL 3 step Ø28 12W IP44, Sort

8367-0

Ny

UNIVERSAL Plafond fra Halo Designs med nyeste LED teknologi, så er man forrest i rækken indenfor design og teknologi.
Plafonden er designet af Michael Waltersdorff, der med sine mange år indenfor lys og design har lagt vægt på at skabe en simpel lampe, der samtidig giver et flot udtryk.
Lys behøver ikke at være kedeligt, og derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest mulig lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 12watt giver den 800 lumen, til at få skabt lys i hjemmet.
Den flotte loftlampe giver lys ud i rummet og samtidig reflekteres en dekorationseffekt bagudrettet, en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er designet med den sorte kant der giver en formidabel kontatrast.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten i væggen, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
UNIVERSAL er med sine 28 cm i diameter en perfekt størrelse, der vil kunne passe ind i de fleste af hjemmets rum.
Halo Design - we create light to make you feel at home.

Læs mere..

DKK 399,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design LED Plafond UNIVERSAL 3 step Ø28 12W IP44, Sort

Oplev en belysningsløsning, der kombinerer både kvalitet og holdbarhed i ét elegant design. Denne LED plafond er perfekt til dem, der ønsker at opnå optimal belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Effekt: Med en effekt på 12W leverer denne plafond en imponerende lysstrøm på 800 lumens, som sikrer en jævn og kraftig spredning af lys i rummet. Dette gør den ideel til både stuer, køkkener, badeværelser og andre områder, der kræver pålidelig belysning.

Lyskvalitet: Produktet byder på en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at det repræsenterer farver på en naturlig og ægte måde, hvilket er essentielt for at opnå den rette atmosfære i ethvert rum.

Den brede spredning på 120 grader sikrer, at lyset distribueres jævnt over et stort område uden skygger, hvilket giver et ensartet og behageligt lysniveau i hele rummet.

Lang levetid: Ved at benytte LED af højeste kvalitet, sikres en lang driftsperiode på op til 30.000 timer. Denne levetid kan opnås med minimalt fald i lysstyrken, hvilket betyder, at du kan nyde godt af det stærke lys i mange år fremover.

Kombinationen af en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling bidrager til den lange levetid af både LED'en og plafonden som helhed. Det er en investering i holdbar belysning, hvor kompromisset mellem kvalitet og pris ikke eksisterer.

Dimensioner og design: Plafonden har mål på 6.5 x Ø28 mm, hvilket giver den en slank og diskret profil, der nemt kan integreres i enhver indretningsstil. Den sorte farve tilfører en moderne og stilren æstetik, der passer til både traditionelle og moderne hjem.

IP44 Klassificering: Dette produkt er designet til at kunne modstå fugtig luft og vandstænk, hvilket gør det perfekt egnet til brug i badeværelser og andre fugtige miljøer.

  • Effekt: 12W
  • Lysstyrke: 800 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • RA Værdi: 80-85
  • Levetid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 6.5 x Ø28 mm
  • IP Klassificering: IP44

Gør dine rum lysere og mere indbydende med Halo Design LED Plafond UNIVERSAL. Det er en smart og stilfuld løsning, der leverer højkvalitets belysning til ethvert rum.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 6.5 mm.
Diameter 28 mm.
Materiale Plast PP
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Energimærke G (A-G)