Halo Design - LED Plafond Fancy 18W Ø33, Silver 3 step

8372-0

Ny

Halo Designs LED-plafond Fancy er forrest i rækken indenfor design og teknologi.
Plafonden er designet af Michael Waltersdorff, der med sine mange år indenfor lys og design har lagt vægt på at skabe en simpel lampe, der samtidig giver et flot udtryk.
Lys behøver ikke at være kedeligt, og derfor valgte Halo Design at fokusere på at skabe mest mulig lys og samtidig få den funktionelle del integreret i lampen.
Med sine 1440 lumen er der rig mulighed for at få skabt lys.
Den flotte loftlampe giver lys ud i rummet og samtidig reflekteres en dekorationseffekt bagudrettet og giver en perfekt og rolig belysning på loftet eller væggen - en genial måde at få skabt den rette stemning.
Derudover er designet lavet i en slim-facon, således at den fylder mindst muligt, og dermed giver endnu flere anvendelsesmuligheder.
Den lyser med 3000 kelvin, som er svarende til hvidt lys.
Med den integrerede dæmpeteknologi kan lampen ganske enkelt dæmpes via tænd/sluk-kontakten, så man slipper for at skulle ud og investere i dyre lysdæmpere.
Første tryk på kontakten giver 100% lys, slukker og tænder man igen (indenfor 2 sekunder), justerer den lyset ned til 50%.
Sidste niveau er samme fremgangsmåde, her dæmpes lyset ned til 10%.
Fancy er med sine 33 cm i diameter en perfekt størrelse, der vil kunne passe ind i de fleste af hjemmets rum.
Halo Design - we create light to make you feel at home.

Læs mere..

DKK 349,00

inkl. moms

På lager.


En Elegant og Funktionel Belysningsløsning

Med sit stilrene design og avancerede teknologiske funktioner er Halo Design's LED Plafond Fancy en fremragende belysningsløsning til ethvert moderne hjem. Denne plafond er designet til at give både funktionel og dekorativ belysning, hvilket gør den ideel til en lang række rum, fra stuen til soveværelset.

Fremragende Effektivitet

Med en effekt på 18W leverer dette lysarmatur en imponerende lysstyrke på 1440 lumens. Dette sikrer, at rummet bliver fuldt oplyst, og den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du undgår skyggefulde områder.

Naturlig Farvegengivelse

En RA værdi på 80-85 betyder, at denne plafond gengiver farver på en naturlig og levende måde. Det skaber en behagelig atmosfære og sikrer, at farverne fremstår ægte, hvilket er vigtigt både for en hyggelig belysning og præcise farver i boligens indretning.

Elegant og Kompakt Design

Med dimensionerne 5.5 x Ø33 mm passer denne elegant designede lampeskærm nemt ind i ethvert rum. Dens slanke sølvfinish giver et moderne touch, der både kan stå alene som stilfuld dekoration eller komplementere eksisterende indretningselementer.

  • Effekt: 18W
  • Lysstyrke: 1440 lumens
  • Spredningsvinkel: 120 grader
  • RA værdi: 80-85
  • Dimensioner: 5.5 x Ø33 mm
  • IP Klassifikation: IP20 - ikke modstandsdygtig over for vand

Installation og Brug

Installationen af denne lampe er både enkel og hurtig, hvilket gør det til et praktisk valg for dem, der ønsker at opdatere deres belysning uden besvær. På trods af sin enkelhed i design kræver det lidt eller ingen vedligeholdelse, hvilket gør det til en langsigtet økonomisk belysningsløsning.

Bemærkninger

Det er vigtigt at bemærke, at denne lampe har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt og derfor ikke er egnet til brug i vådrum såsom badeværelser. Det er bedst at bruge den i tørre rum indendørs, hvor dens egenskaber kan nydes fuldt ud.

Alt i alt kombinerer Halo Design's LED Plafond Fancy et stilrent udseende med teknisk avanceret ydeevne, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der ønsker en kombination af skønhed og funktionalitet i deres belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1440 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 5.5 mm.
Diameter 33 mm.
Materiale Plast, Metal
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Energimærke F (A-G)