Ny 10m rød batteri flad lysslynge - 100 LED, 8 lysspil, IP44, gennemsigtig ledning Udvid

10m rød batteri flad lysslynge - 100 LED, 8 lysspil, IP44, gennemsigtig ledning

Aigostar Aigostar

23938-0

Ny

Den perfekte løsning til at skabe en varm og indbydende atmosfære både indendørs og udendørs – vores 10m 3AA Rød batteri flad lysslynge med 100 LED. Denne lysslynge kombinerer stil og funktionalitet med sine smukke røde lys og gennemsigtige ledning, der nemt kan integreres i enhver indretningsstil.

  • 100 klare LED lys: Skab en magisk og stemningsfuld belysning, der fanger øjet og forbedrer enhver dekoration.
  • 8 fortryllende lysspil: Vælg mellem forskellige lyseffekter for at tilpasse stemningen til enhver lejlighed – fra romantisk til festlig.
  • Praktisk batteridrevet: Kræver kun 3 AA-batterier, hvilket giver frihed til at placere lysslyngen hvor som helst uden at bekymre dig om strømstik.
  • IP44 klassificering: Egnet til både indendørs og udendørs brug, hvilket gør den ideel til alt fra stue til havefester.
  • Gennemsigtig ledning: Diskret og let at integrere i enhver dekoration uden at forstyrre æstetikken.

Læs mere..

DKK 50,00

inkl. moms

På lager.


Skab En Magisk Atmosfære Med Denne Flotte Lysslynge

Opgrader dit dekorationsspil med denne røde batteri flad lysslynge som måler hele 10 meter i længden. Det er perfekt til at tilføje et strejf af varme og romantik til enhver begivenhed eller som en fast del af din boligindretning.

Fantastiske Funktioner og Fleksibel Brug

Med 100 LED-lys tilbyder denne lyskæde ikke kun en stærk lysstyrke, men også en varm rød glød, der kan skabe en uforglemmelig atmosfære. De 8 lysspil giver dig mulighed for at justere lysene efter din stemning - uanset om du foretrækker en rolig glød, en pulserende rytme eller noget derimellem, så har denne lysslynge dig dækket.

IP44-certificeringen sikrer, at lysslyngen kan modstå fugtige omgivelser og lette vandsprøjt, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug. Så uanset om du ønsker at dekorere dit hjem, din have eller anden udendørs plads, vil denne lyskæde udføre opgaven med stil.

Nemme Installationer og Energibesparende

Lysslyngen bruger en 4.5V forsyning, hvilket gør det utroligt nemt at tilslutte og anvende. Den drivs af batteri, så du slipper for besværet med ledninger, der skal plyndres rundt om hjørner og dørkarme. Desuden bidrager LED-teknologien til lavt energiforbrug, hvilket betyder, at du kan nyde din belysning længere uden at skulle bekymre dig om batteriskift.

Sikkerhed og Holdbarhed i Top

Med en længde på 10.000 mm eller 10 meter, giver denne lysslynge dig masser af fleksibilitet til at tilpasse den, præcis som du vil. Og med en 3 års producentgaranti, kan du være sikker på, at du investerer i et produkt, der er lavet til at holde, samtidig med at det leverer enestående ydeevne.

  • 100 LED-lys for rigt og stærkt lys.
  • 8 forskellige lysspil tilpasser sig din atmosfære.
  • IP44-certificeret, ideel til både inden- og udendørs brug.
  • Brugervenlig med en 4.5V batterikilde.
  • Konkurrencedygtig med en 3-års garanti.

Bring kædereaktionen i gang med denne vidunderlige lysslynge, der stråler sin røde charme gennem krogede kroge og kolde udendørsnætter - en uundværlig tilføjelse til din belysningssamling.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
Kulør Rød
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Højde 10000 mm.
Effekt & spænding
Spænding 4.5V
Spændingsinterval DC: 4.5V
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet