Ny 3AA Batteri Istap Flat Lyskæde Kold Hvid - 200 LED, 50 rækker, Transparent Ledning, 8 Blinkfunktioner, Timer, IP44,  3M+4M Udvid

3AA Batteri Istap Flat Lyskæde Kold Hvid - 200 LED, 50 rækker, Transparent Ledning, 8 Blinkfunktioner, Timer, IP44, 3M+4M

Aigostar Aigostar

23943-0

Ny

Opgrader dit udendørs festlys med vores 3AA Batteri Istap Flat Lyskæde i kold hvid med 200 LED-pærer og 8 forskellige blinkfunktioner. Perfekt til at skabe hygge og stemning i haven eller på altanen.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: 200LED
4-4-4-4 20cm hængeafstand
50 strimler
10cm/LED
8 skiftende tilstande + hukommelse + timer.
Ledningslængde: 3m.
Batteritype: 3AA batteri.
Batterikapacitet: 80mA.
Produktfarve: Transparent.

Læs mere..

DKK 112,00

inkl. moms

Sendes inden for 7-9 dage


Skab en Magisk Julestemning med Vores Istap-Flat Lyskæde

Forvandl dit hjem til et vintereventyr med denne fortryllende istap-lyskæde. Med 200 LED lys i en elegant kold hvid nuance, er denne lyskæde den perfekte dekorative belysning til at oplyse sommernætter eller tilføje juleglans. Det unikke design med 50 rækker af lys, der elegant hænger ned, giver et illusion af virkelige istapper.

Elegance og Funktionalitet

Lyskæden er udstyret med transparent ledning, som næsten forsvinder mod baggrunden og lader lyskædens skønhed skinne i centrum. Den medfølgende timer gør det nemt at automatisere belysningens tænd- og sluk-cyklus, så du kan nyde atmosfæren uden besvær.

Tilpasset dit Stemningsbehov

Med 8 forskellige blinkfunktioner, kan du skræddersy atmosfæren efter enhver lejlighed. Uanset om det er en stille aften med blide pulseringer eller en energisk julefest med dynamiske sekvenser, giver denne lyskæde dig friheden til at vælge.

Sikkerhed og Holdbarhed

Produktet er produceret med et IP44 certificeret design, der sikrer modstandsdygtighed over for fugtig luft og vandstænk, hvilket gør det ideelt til både indendørs og udendørs brug. Den robuste konstruktion suppleres af en 3 års producentgaranti, som sikrer langvarig glæde.

Dimensioner og Installation

Med dimensionerne 400 x 10,000 mm, danner lyskæden en fascinerende draperingseffekt over en længde på 4 meter med en istap-længde på yderligere 3 meter. Lyskæden tilsluttes nemt til en 4.5V forsyning og kan hurtigt opsættes for at skabe et idyllisk lysbillede.

Fordele ved Lyskæden:

  • Fortryllende kold hvid LED-lys.
  • Robust IP44-certificering for sikker udendørs brug.
  • 8 blinkfunktioner for variabel belysningsstemning.
  • Nem opsætning med timer-funktion for bekvemmelighed.
  • 3 års garanti for pålidelighed og tryghed.

Opgrader din belysning og gør dine dekorationer til en samtalestarter med denne fantastiske 3AA Batteri Istap Flat Lyskæde. Det perfekte valg til dem, der ønsker både kvalitet og stil i deres festlige belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
Kulør Kold hvid
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Højde 10000 mm.
Bredde 400 mm.
Effekt & spænding
Spænding 4.5V
Spændingsinterval DC: 4.5V
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet