Halo Design - Atom langbord Mini Oxid med 6 glas 6XG9 Udvid

Halo Design - Atom langbord Mini Oxid med 6 glas 6XG9

7992-0

Ny

Halo Designs ATOM, den funktionelle designserie, er et must-have for enhver, der værdsætter et moderne og minimalistisk design med et strejf af varme.
Med den nye farvetilføjelse i farven Oxid-Amber, der kombinerer et børstet, mat lakeret og antikt messingstel med et betagende amberfarvet glas, er der skabt mulighed for at berige boligen med et anerkendt design, der både giver plads til dekorative elementer og den enkle, minimalistiske tilgang.
Med 7 forskellige varianter og størrelser, der hver især kan tilpasses til dit behov og ønske, kan du skabe dit helt eget personlige udtryk med ATOM fra Halo Design.

Læs mere..

DKK 3.999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design: Innovativ Elegance til Dit Langbord

Med sit moderne design og enestående håndværk bringer Atom langbord Mini Oxid fra Halo Design en stilfuld belysningsløsning til ethvert rum. Denne unikke loftlampe kombinerer et skulpturelt udseende med funktionel belysning, hvilket gør den til et perfekt valg for dem, der søger at tilføje et strejf af sofistikeret elegance til deres hjem.

Lampen er inspireret af de komplekse strukturer af molekyler, hvilket skaber et interessant spil af lys og skygger i dine omgivelser. Med seks udsøgte glas i forskellige farvetoner tilfører den et spil mellem lys og farver, der kan være en visuel centrum i rummet.

Funktionalitet og Design

  • Maksimal Effekt: 28W pr. pære med G9 fatning. Vær opmærksom på, at lyskilder ikke er inkluderet, hvilket giver dig muligheden for at vælge den type lysintensitet, der passer bedst til dine behov.
  • Dimensioner: Kompakt størrelse med mål på 81 x Ø31 mm, der gør lampen ideel til både små og store rum, hvor den kan imponere med sin tilstedeværelse.
  • Spændingskrav: Lampen tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket sikrer nem installation og kompatibilitet med de fleste elektriske systemer.
  • IP20: Med en IP20-klassificering er denne lampe primært beregnet til indendørs brug og er ikke modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det ikke at placere den i områder udsat for fugt.

Æstetik og Brugervenlighed

Lampens oxid-finish tilføjer en rå, industriel kant, der står i kontrast til de bløde linjer af glasglobene, hvilket gør den til et fremragende samlingspunkt over et langbord. Med sin elegante stil er den velegnet til både moderne og klassiske interiører. Lampens subtile nuancer og neutrale farvepalet gør den til et alsidigt valg, der passer ind i mange forskellige indretningsstile.

Installation af Atom langbord Mini Oxid er enkel og ligefrem. Den mangefacetterede og kreative opbygning gør det muligt at justere og variere belysningen efter behov.

En Praktisk Belysningsløsning

Designet til at ramme den perfekte balance mellem æstetik og funktionalitet, er denne lampe ikke blot en lyskilde, men også et statement for dem, der har en forkærlighed for det stilfulde og unikke. Med sin evne til at transformere rummets atmosfære leverer Halo Design både kvalitet og kreativitet i ét elegant produkt.

Bring en gnist af moderne elegance ind i dit hjem med Halo Designs Atom langbord Mini Oxid, og oplev hvordan den forfiner din daglige belysningsoplevelse.

Dimensioner
Fatning G9
Højde 81 mm.
Diameter 31 mm.
Materiale Metal og Glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V