Halo Design - Atom Langbord Opal med 8 glas 8XG9 Udvid

Halo Design - Atom Langbord Opal med 8 glas 8XG9

7997-0

Ny

Halo Designs ATOM i ny og positiv ladning, Den funktionelle designserie ATOM fra Halo Design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme, og ikke mindst et moderne design, i en ny og spændende farve - nemlig Oxid-Amber.
Serien, der findes i et væld af varianter, giver med den nye, gyldne farvetilføjelse mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme.
Serien ATOM fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning.
Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk.
De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig transformeres til enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj.
Den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, der står bag, har med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet formået at skabe en designserie, hvor disse kommer til udtryk.
ATOM kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.
Den nye farvetilføjelse til serien, byder på en smuk version i farven Oxid-Amber.
Denne er med et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas.
De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk.
ATOM i den nye, smukke Oxid-Amber farve fås, ligesom den nuværende kollektion,i 7 varianter og størrelser eks.
Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder.
Væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.
Udover den nye Oxid-Amber farve findes serien i mat lakeret sort stel med enten hvide opalfarvede eller gennemsigtige røgfarvede glas.

Læs mere..

DKK 4.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Enestående Elegance og Funktionalitet

Oplev en symfoni af lys og design med Halo Design's Atom Langbord Opal, der bringer en unik stil til dit hjem eller kontor. Denne bemærkelsesværdige lampe er udformet med et raffineret udseende og en moderne æstetik, der straks tiltrækker sig opmærksomhed.

Specifikationer og Design

  • Antal glas: 8 stykker, der skaber en dramatisk, men samtidig elegant effekt.
  • Fatningstype: G9, giver mulighed for en bred vifte af lyskilder op til maks 28W, som dog ikke medfølger. Dette lader dig tilpasse lyset til dine individuelle præferencer.
  • Strømforsyning: Tilsluttes nemt til en 230V forsyning, der er standard i de fleste europæiske hjem.
  • IP-klasse: IP20, hvilket betyder, at den er designet til indendørs brug uden modstandskraft mod vand.

Dimensioner

Med kompakte dimensioner på 79 x Ø37 mm, er denne lampe ideel til et langbord eller større spisebord, hvor den kan fungere som det centrale dekorative element, uden at tage overhånd eller dominere rummet.

Installationsvenlighed og Anvendelse

Atom Langbord Opal fra Halo Design er enkel at installere, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der ønsker at opgradere deres belysning med minimal indsats. På grund af dens enkle og elegante design, kan den integreres i en lang række interiører - fra det moderne til det klassiske.

Perfektion ned i Detaljen

Detaljerne i de otte opalglas er ikke kun til for æstetikkens skyld, men de hjælper også med at sprede lyset jævnt, hvilket skaber en varm og indbydende atmosfære. Hver glaskupl har en delikat opal finish, der giver et blødt, diffust lys og fremhæver lampens unikke design.

En Oplevelse Af Luksus

Halo Design’s Atom Langbord Opal med sit skarpe design og funktionelle specifikationer er ikke kun en lampe – det er en udsøgt oplevelse af luksus i hverdagen. Perfektionen i kombinationen af lys og skygge gør denne lampe til et uundværligt element i enhver stilbevidst indretning.

Dimensioner
Fatning G9
Højde 79 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale Metal og glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V