Halo Design - D.C  Pendel Ø26 E27,  hvid / eg Udvid

Halo Design - D.C Pendel Ø26 E27, hvid / eg

8068-0

Ny

DC Pendel Ø26 cm i metal med træ deko-beslag i ægte træ.
DC er en helt unik lampe-serie tegnet og designet i samarbejde mellem Michael Waltersdorff og Emanuele Patton.
DC er et gennemført design af dansk når det er bedst og et touch af det italienske fra Emanuele.
Med denne pendel som er den mindste ud af 3 størrelser, får man en metal lampe hvor man kan vinkle sleve lampe hovedet og rettet lyset i den vinkel man passer perfekt til rummet.
Pendlen stofkabel og roset til loftet, nem at installere.
En super flot kombination mellem metal og træ, qua beslaget der er udført i rigtig træ og med aluminiums skruer på siden, der giver en smuk kontrast.
Der er rig mulighed for at skabe det helt rigtige lys i hjemmet da der er anvendt E27 fatning, så nu kan der vælges alt op til 40 watt.
DC serien findes i flere varianter og størrelser samt 2 farver Dansk design kvalitet - ingen kompromis.

Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegance og Funktionalitet til Dit Hjem

Oplev det perfekte blend af skandinavisk design og moderne funktionalitet med denne smukke pendel fra Halo Design. Med sin tidløse kombination af hvid og eg, bringer lampen både stil og varme til ethvert rum.

Materialer og Design

Lampens stilfulde design fremhæves af den indbydende hvide farve, der perfekt komplementerer de naturlige ege-elementer. Denne kombination skaber en minimalistisk, men samtidig indbydende atmosfære, ideel til både moderne og klassiske interiører.

Tekniske Specifikationer

  • Anvender en E27 fatning, som tillader en bred vifte af lyskilder – op til 40W (lyskilde ikke inkluderet).
  • Designet til nem tilslutning til en 230V forsyning.
  • Med dimensioner på 25 x Ø26 mm, passer denne pendel perfekt over spiseborde, i køkkener eller som fokuspunkt i en stue.
  • IP20 klassificering betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, hvilket gør den ideel til indendørs brug i tørre områder.

Anvendelsesmuligheder

Med sin alsidige størrelse og stilfulde æstetik er pendlen perfekt til en bred vifte af rum i dit hjem. Overvejer du en fantastisk oplyst middag? Denne pendel vil skabe en indbydende stemning over spisebordet. Ønsker du at tilføje lidt varme til din stue? Den er ideel som det centrale lys i dit opholdsområde.

Installation og Vedligeholdelse

Halo Designs pendel er både nem at installere og vedligeholde. En standard E27 fatning gør det let at finde passende lyskilder, og med en god vedligeholdelse kan lampen holde i mange år. Husk blot at lampe ikke er vandresistent, hvorfor placering i tørre rum anbefales.

Opsummering

Denne smukke pendel fra Halo Design er det perfekte valg for dem, der søger et elegant og funktionelt lysdesign. Med sin delikate balance mellem klassisk skandinavisk stil og moderne funktion, vil denne lampe med sikkerhed forvandle dit rum og bringe lys og liv til din indretning.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 25 mm.
Diameter 26 mm.
Materiale Alu, træ
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V