Halo Design - Rivoli Ø50 pendel Sort-kobber Udvid

Halo Design - Rivoli Ø50 pendel Sort-kobber

8150-0

Ny

En ny MacBook Pro Gå ikke glip af chancen for at opgradere din bærbare computer med en ny MacBook Pro.
Denne bærbare computer giver dig mulighed for at kunne arbejde mere effektivt takket være den stærke processor og den store hukommelse.
Det skarpe display giver dig mulighed for at se alle detaljerne i dit arbejde, så du kan være sikker på, at du altid får det bedste resultat.
Med den lange batterilevetid behøver du ikke bekymre dig om at skulle oplade den ofte.
Denne MacBook Pro er et must for enhver, der ønsker at få mest muligt ud af deres bærbare computer.

Læs mere..

DKK 2.499,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Moderne Belysning til Dit Hjem

Oplev en stilfuld kombination af moderne design og funktionalitet med denne pendel fra Halo Design. Denne Rivoli Ø50 pendel i sort-kobber finish er ikke blot en lyskilde, men en udsøgt dekoration, der tilføjer varme og elegance til ethvert rum.

Materiale og Design

Den sorte og kobberfarvede finish giver pendlen et sofistikeret og tidløst udtryk, der passer perfekt ind i både klassiske og moderne indretninger. Den rene linjer og enkle form gør denne pendel til en fleksibel løsning, der let kan integreres i forskellige rum og stilarter.

Tekniske Specifikationer

  • Maksimal effekt: 60W
  • Fatning: E27 stor fatning (lyskilde medfølger ikke)
  • Spænding: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Dimensioner: 20 x Ø50 mm
  • IP-klassificering: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Installation og Anvendelse

Denne pendel er let at installere og har en standard E27 fatning, hvilket betyder, at du kan vælge blandt et bredt udvalg af lyskilder for at opnå netop den stemning, du ønsker i dit rum, om det er en hyggelig eller mere funktionel belysning.

Med en diameter på Ø50 mm er denne pendel ideel til en spisestue, stue eller entré, hvor den vil skabe et centralt lyspunkt og tilføre en luksuriøs atmosfære.

Praktiske Detaljer

Bemærk venligst, at denne belysningsenhed kommer uden en lyskilde. Dette giver dig friheden til at vælge en pære, der bedst matchar dit behov, hvad enten det er LED, halogen, eller traditionel glødepære. Med max 60W sikrer du en kraftig belysning, der kan oplyse større områder effektivt.

Vedligeholdelse og Sikkerhed

På grund af dens IP20-klassificering er denne pendel ikke modstandsdygtig over for vand, og den bør derfor kun anvendes indendørs i områder, hvor den ikke udsættes for fugt.

For at bevare sin smukke overflade anbefales det at tørre lampen af med en blød, tør klud uden anvendelse af kemikalier.

Afsluttende Bemærkninger

Med sine udsøgte materialer og moderne æstetik er Halo Design Rivoli Ø50 pendel i sort-kobber det perfekte valg for dem, der ønsker at bringe et strejf af elegance og funktionel belysning ind i deres hjem. Skab din ideelle atmosfære ved at vælge den rigtige lyskilde, og oplev hvordan denne pendel kan transformere dit rum med et stilfuldt lysindfald.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning E27
Højde 20 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V