Halo Design - Rivoli bordlampe sort/messing Udvid

Halo Design - Rivoli bordlampe sort/messing

8241-0

Ny

Rivoli Bordlampe fra Halo Design Ø24 cm i sort lakering med messing detaljer, er med hvidlakeret inderskærm, som giver den perfekte refleksion af lyset og presser lyset fra pærer ud af lampen for at få skabt så meget lys som muligt.
Rivoli er designet af Michael Waltersdorff, og sender et klar budskab om dansk design.
Rivoli er et design som man roligt kan kalde tidsløs.
Det hvide inderglas sikre man at pæren bliver kapslet ind og sikre at man ikke bliver blindet af pærer og at man får det perfekte lys.
Denne model her leveres med stofledning der giver det sidste pift er flotte detaljer.
Rivoli er med G9 fatning så der er lagt optil mange muligheder for at sætte den rette belysning.
Rivoli er en serie af lamper lige fra små pendler til bord og pendler og fås i flere varianter og farver.
Halo Desin - We create light for those who care.

Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Belysning med Stil og Funktionalitet

Skab den perfekte atmosfære i dit hjem med denne eksklusive bordlampe fra Halo Design. Den unikke kombination af sort og messing giver en tidløs æstetik, der passer ind i enhver indretning, fra det moderne til det klassisk indrettede rum.

Specifikationer og Funktioner

  • Maksimal Effekt: Lamperne er designet til at håndtere op til 40W effekt gennem en G9 fatning. Dette giver mulighed for en bred vifte af lyskilder, så du kan vælge den lyskilde, der passer bedst til dit behov. Bemærk, at lyskilde ikke er inkluderet.
  • Tilslutning: Lampen tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og ligetil.
  • Dimensioner: Bordlampen måler 33 x Ø24 mm, hvilket gør den til den ideelle størrelse til at placere på natborde, skriveborde eller i vindueskarme uden at dominere pladsen.
  • Beskyttelsesklasse: Med en vurdering af IP20, er denne lampe velegnet til brug indendørs, hvor der ikke er risiko for vandpåvirkning.

Design og Æstetik

Med dens sofistikerede design blander denne bordlampe de elegante farver sort og messing på en måde, der giver rummet en fornemmelse af luksus. Den er særligt velegnet til at anvende som dekorativ belysning i stuen, soveværelset, eller på kontoret, hvor den kan blive et centralt element i din indretning.

Fleksibilitet i Brug

Den smarte brug af en G9 fatning betyder, at du har fleksibiliteten til at vælge mellem mange typer af pærer, fra energibesparende LED-pærer til glødepærer, afhængigt af den ønskede lysstyrke og atmosfære.

Installation og Vedligeholdelse

Installationen af denne bordlampe er enkel, og den passer til enhver standard stikkontakt. Vedligeholdelse er minimal, og det anbefales blot at tørre lampen af med en tør klud for at bevare dens flotte udseende og finish. Det er vigtigt altid at skære for strømmen, når der skiftes pære, for at sikre sikkerheden.

Konklusion

Med sit stilfulde design og funktionelle specifikationer, tilbyder Halo Designs Rivoli bordlampe et perfekt mix af stil og praktikalitet. Det er et ideelt valg for dem, der ønsker at forbedre deres boligindretning med en kvalitetslampe, der kan tilpasses til forskellige lysforhold og stemninger. Lad denne bordlampe være en del af dit hjem for en både funktionel og æstetisk belysningsløsning.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 33 mm.
Diameter 24 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V