Ny Bordlampe i sort metal og træ - 1,5 meter ledning, E27 fatning, uden lyskilde Udvid

Bordlampe i sort metal og træ - 1,5 meter ledning, E27 fatning, uden lyskilde

V-Tac V-Tac

23721-0

Ny

Oplev den perfekte kombination af moderne design og funktionalitet med vores stilfulde bordlampe i sort metal og træ.

  • Elegant Design: Den sorte metalfinish kombineret med trædetaljer giver et tidløst og sofistikeret look, der passer ind i ethvert rum.
  • Fleksibel Belysning: Med en E27 fatning kan du vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov og skabe den ønskede atmosfære.
  • Praktisk Ledningslængde: Den 1,5 meter lange ledning giver dig frihed til at placere lampen, hvor det passer dig bedst.
  • Nem Betjening: Tænd/sluk kontakt på ledningen for enkelt tænd og sluk funktion.
  • Uden Lyskilde: Giver dig mulighed for at vælge den perfekte pære til din stil og energibehov.

Læs mere..

DKK 162,00

inkl. moms

På lager.


Bordlampe i Sort Metal og Træ

Tilfør dit hjem et stilfuldt og funktionelt lysdesign med denne unikke bordlampe, der kombinerer sort metal og træ for et elegant look. Denne alsidige lampe tilføjer en moderne og naturlig æstetik til enhver indretning.

  • Dimensioner: Med dens praktiske størrelse på 170 x 450 x 150 mm passer lampen perfekt på skriveborde, natborde eller som en accent i stuen.
  • Ledningslængde: Den generøse længde på den 1,5 meter lange ledning giver dig fleksibilitet til at placere lampen langt fra en stikkontakt.
  • Fatningstype: Udstyret med en E27 fatning giver lampen dig mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af lyskilder. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet.
  • Effekt: Lampen kan håndtere en maksimal lyseffekt på 60W, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til dit rum.
  • IP-klassificering: Med en IP20 klassificering er denne lampe designet til indendørs brug og er ikke vandafvisende.

Det minimalistiske design gør denne lampe til et perfekt valg for dem, der ønsker at kombinere funktionalitet med et moderne look. Den sorte farve i metallet giver en følelse af elegance, mens trædetaljerne bringer varme og en naturlig følelse ind i rummet. Det resulterer i en tidsløs bordlampe, der nemt kan integreres i forskellige stilretninger.

Mens lyskilden ikke medfølger, kan du nemt vælge en pære, der matcher dine behov, uanset om du foretrækker warmt lys til en hyggelig atmosfære eller klart lys til læsning eller arbejde. Kombinationen af metal og træ giver ikke kun visuel tilfredsstillelse, men også en robust konstruktion, der sikrer langvarig brug.

Lampen er ideel til brug på mange forskellige måder: som primær belysning ved siden af sengen, som en ekstra lyskilde på dit kontor, eller som en stemningsfuld dekoration i stuen. Uanset placeringen vil denne bordlampe forbedre din indretning og bringe lys og stil til dit hjem.

Opgrader dit rum med denne trendy bordlampe, der uden tvivl vil tilføje et moderne præg og en naturlig charme. Lad det funktionelle design og de smukke materialer belyse dit hjem på den mest stilfulde måde.

Dimensioner
Fatning E27
Højde 450 mm.
Bredde 170 mm.
Dybde 150 mm.
Effekt & spænding
Forbrug Max. 60W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz