Ledningsdæmper - Inkl. endeprop, til 230V (Type Z), maks. 50 m. Udvid

Ledningsdæmper - Inkl. endeprop, til 230V (Type Z), maks. 50 m.

12043-0

Ny

Hvis du gerne vil kunne dæmpe din LED strip uden vægdæmper eller fjernbetjening, er dette løsningen for dig.

Med denne dæmper kan du dæmpe LED strippen direkte på ledningen og tilpasse lysstyrken som du ønsker det.


Stik med dæmper til 230V (Type Z).

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Kan trække op til 50m 230v LED strip.

Dimensioner: 80x35x35 mm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.



Læs mere..

DKK 95,00

inkl. moms

På lager.


Effektiv Ledningsdæmper til 230V Systemer

Optimer din belysning med denne pålidelige ledningsdæmper, designet specielt til 230V applikationer. Den er ideel til at skabe den perfekte atmosfære i både hjemmet og på arbejdspladsen.

Med en kompakt dimension80 x 35 x 35 mm passer denne dæmper let ind i enhver installation uden at optage unødig plads. Den medfølgende endeprop sikrer en sikker og professionel finish.

Nøglefunktioner

  • Strømkilde: Denne dæmper skal tilsluttes en 230V forsyning.
  • Dæmpbar: Mulighed for at justere lysstyrken til det ønskede niveau, hvilket skaber en mere behagelig og personlig belysningsoplevelse.
  • IP20-klassificeret: Designet til indendørs brug – vær opmærksom på, at den ikke er vandtæt.

Uanset om du ønsker at sænke energiforbruget eller tilpasse lysets stemning i et rum, er denne ledningsdæmper den perfekte løsning. Med dens dæmpbare funktion kan du nemt og hurtigt justere lysintensiteten efter behov, hvilket ikke kun er energioptimerende, men også giver større kontrol over belysningsmiljøet.

Vær opmærksom på, at dæmperen kommer med en maksimal rækkevidde på 50 meter, hvilket gør den ideel til både små og store rum. Installationen af dæmperen er ligetil, og med dens standardmål kan den nemt integreres i de fleste eksisterende elektriske systemer.

Installation

Installation af ledningsdæmperen kræver basal forståelse af elektriske systemer. Det anbefales altid at søge hjælp fra en professionel elektriker for at sikre korrekt montering og optimal ydelse. Den kompakte opbygning betyder, at den passer nemt ind bag stikkontakter eller i kabelkanaler.

Samlet set tilbyder denne ledningsdæmper en perfekt kombination af funktionalitet, effektivitet og pålidelighed. Med dens fleksible anvendelse og dæmpningsmuligheder kan du forbedre både komfort og atmosfære i ethvert rum. Denne enhed er et glimrende valg for dem, der ønsker at tage kontrol over belysningsmiljøet med stil og præcision.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 35 mm.
Bredde 80 mm.
Dybde 35 mm.
Effekt & spænding
Spænding 230V