RF trådløs timer+dæmper med fjernbetjening - Inkl. endeprop, til 230V (Type Z), memory funktion, maks. 50 m. Udvid

RF trådløs timer+dæmper med fjernbetjening - Inkl. endeprop, til 230V (Type Z), memory funktion, maks. 50 m.

12044-0

Ny

Trådløs timer og dæmper til 230V LED strips (Type Z).

Radiosignal med rækkevidde op til 15 meter.

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Batterier er ikke inkluderet. Benytter 2x AAA.

Kan trække op til 50m 230v LED strip.

Kontrollerboks størrelse: 90x70x28 mm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.



Læs mere..

DKK 174,00

inkl. moms

På lager.


Fleksibel Belysningsstyring med RF Trådløs Timer og Dæmper

Oplev en nem og effektiv løsning til styring af dine lys med vores RF trådløs timer+dæmper med fjernbetjening. Denne avancerede enhed giver dig total kontrol over din belysning, hvilket gør det muligt at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem eller på kontoret.

Funktioner og Fordele

  • Tilslutning til 230V forsyning: Designet til nem installation og drift ved hjælp af en standard strømkilde.
  • Kan dæmpes: Juster lysstyrken efter dine behov for at skabe den ønskede belysning og stemning.
  • Memory funktion: Husker dine foretrukne indstillinger, så du nemt kan vende tilbage til den foretrukne lysstyrke med et enkelt tryk.
  • Praktisk fjernbetjening: Med den medfølgende fjernbetjening kan du justere lyset fra hvor som helst i rummet, hvilket giver dig optimal bekvemmelighed og kontrol.

Smart Design og Konstruktion

Enheden leveres i en kompakt størrelse90 x 28 x 70 mm, hvilket gør den nem at integrere i ethvert miljø. Dens diskrete design sikrer, at den blander sig sømløst med din eksisterende indretning. Bemærk dog, at produktet har en IP20 klassificering og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er således bedst egnet til indendørs brug i tørre områder.

Øget Kontrol med RF Trådløs Teknologi

Med avanceret RF trådløs teknologi kan denne timer+dæmper kommunikere effektivt over en afstand på op til 50 meter. Dette giver dig mulighed for at kontrollere belysningen uden behov for direkte synslinje til enheden, hvilket øger fleksibiliteten og mulighederne for installation.

Installation og Brug

Installation og konfiguration er enkel. Tilslut enheden til en 230V forsyning, og brug de medfølgende instruktioner til at parre den med fjernbetjeningen. Den intuitive fjernbetjening giver dig mulighed for nemt at justere lysstyrkeniveauer og timer-indstillinger med få klik.

Investér i denne alsidige og funktionelle løsning for at optimere din belysningsoplevelse i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med dens kombination af avancerede funktioner og brugervenlig betjening er denne RF trådløs timer+dæmper den ideelle tilføjelse til dit moderne liv.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 28 mm.
Bredde 90 mm.
Dybde 70 mm.
Effekt & spænding
Spænding 230V