RF trådløs timer+dæmper med fjernbetjening - Inkl. endeprop, til 230V (COB), memory funktion, maks. 50 m. Udvid

RF trådløs timer+dæmper med fjernbetjening - Inkl. endeprop, til 230V (COB), memory funktion, maks. 50 m.

12127-0

Ny

Trådløs timer og dæmper til 230V LED strips (COB).

Radiosignal med rækkevidde op til 15 meter.

Kan tilsluttes direkte til enkelt farvet LED strip.

Batterier er ikke inkluderet. Benytter 2x AAA.

Kan trække op til 50m 230v LED strip.

Kontrollerboks størrelse: 90x70x28 mm.

Læs mere..

DKK 130,00

inkl. moms

På lager.


Opgrader Styringen af Dit Belysningssystem

Giv din belysning et smart og moderne touch med vores RF trådløse timer+dæmper, som kommer med en praktisk fjernbetjening. Denne enhed er en ideel løsning for dem, der ønsker fleksibel kontrol over belysningsniveauerne i deres rum. Med en brukervenlig opsætning og en robust konstruktion, er det nemt at tilpasse belysningen til dine specifikke behov.

Funktionalitet og Bekvemmelighed

  • Dæmpbar: Juster lysstyrken efter dit humør eller behov. Skab den perfekte atmosfære til enhver lejlighed med et enkelt tryk på fjernbetjeningen.
  • Memory Funktion: Denne smarte funktion sikrer, at lyset vender tilbage til den sidst valgte lysstyrke, når det tændes igen. Aldrig mere skal du bekymre dig om at justere dine indstillinger hver gang.
  • Trådløs Forbindelse: Ved hjælp af RF-teknologi kan enheden kontrolleres trådløst inden for en afstand på op til 50 meter.
  • Praktisk Design: Med dimensionerne på 90 x 28 x 70 mm, kan enheden diskret gemmes væk, samtidig med at du får hurtig og nem adgang til dens Funktioner.

Tekniske Specifikationer

Enheden kræver tilslutning til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste standard elinstallationer. Bemærk venligst, at produktet har en IP20 klassifikation og derfor ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor bedst egnet til brug i tørre, indendørs miljøer.

Inkluderet Tilbehør

Pakken indeholder en endeprop, som er afgørende for at sikre en korrekt afslutning af din lysinstallation.

Opsætning og Brug

Installationen af denne RF trådløse timer+dæmper er enkel og ligetil. Følg blot de medfølgende instruktioner for en nem opsætning. Når først installeret, gør fjernbetjeningen det enkelt at justere lysniveauer uden besvær.

Med denne multifunktionelle enhed får du den perfekte balance mellem stil, funktionalitet og bekvemmelighed, hvilket gør det til et uundværligt tilbehør i ethvert moderne hjem.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 28 mm.
Bredde 90 mm.
Dybde 70 mm.
Effekt & spænding
Spænding 230V