Stik til 230V LED strip (COB+X-2) - Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V Udvid

Stik til 230V LED strip (COB+X-2) - Flicker free, inkl. endeprop, ikke dæmpbar, 230V

12256-0

Ny

Flicker free stik til vores 230V LED strip (COB+X-2).

Ikke dæmpbar

Kan benyttes til max 100 meter strip.
Leveres med stik og pinde, samt endestykke til den modsatte ende af LED strippen.

Dimensioner på boksen på ledningen: 125 x 46 x 30 mm.
Totallængde på ledning: 57 cm.

2 stk. 5 cm krympeflex Ø20 mm medfølger.

Læs mere..

DKK 123,00

inkl. moms

På lager.


Produktbeskrivelse

Oplev det ultimative inden for LED-belysning med dette praktiske stik til 230V LED strip (COB+X-2). Med en funktionel og flimmerfri teknologi, er denne LED strip ideel til mange anvendelser, herunder dem, der involverer dyr og personer, der er følsomme over for flicker. Dette gør det også til et fremragende valg for dem, der arbejder med foto/video optagelser, hvor lysens stabilitet er af afgørende betydning.

Egenskaber

  • Tilslutning til 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere i enhver standard elinstallation uden behov for en ekstern transformer.
  • Producerer flimmerfri lys for en behagelig og stressfri belysningsoplevelse.
  • Inkluderer en endeprop, der sikrer en letanvendelig afslutning og forbedrer sikkerheden i installationen.

Tekniske specifikationer

Dette produkt er vurderet til IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at bruge dette stik i tørre indendørs omgivelser, hvor det bedste udbytte kan opnås uden risiko for vandskader.

Kompatibilitet og anvendelse

Specielt designet som en ikke-dæmpbar løsning, er denne LED strip perfekt til stationære lysopsætninger, hvor lysstyrken skal forblive konstant. Optimeret til stabilt udsendelse af lys, kan det bruges i hjemmet, studier eller butiksområder, hvor visning er kritisk.

Dette stik til LED strip sikrer en nem og effektiv tilslutning til din lysopsætning, og med dets flimmerfrie lysteknologi, kan du være sikker på, at kvaliteten af lyset ikke kompromitterer din oplevelse eller gennemførelse af projekter.

Investér i dette produkt i dag, og forbedr både effektiviteten og kvaliteten af din belysningsopsætning med en moderne, sikker og pålidelig løsning, der opfylder behovene for et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder.

Lyset
Dæmpbar Nej
Effekt & spænding
Spænding 230V