Halo Design - Baroni Move Warm Grey Udvid

Halo Design - Baroni Move Warm Grey

7745-0

Ny

Med Baroni Move fra Halo Design kan du forlænge aftenstunderne udenfor i sommerhalvåret med et smukt design og høj funktionalitet.
Lampen er designet med højglanspoleret topglas og en formstøbt akrylinderskærm, der skaber den perfekte stemning ude og inde.
Med dens indbygget LED-lys og genopladelige batteri kan du nyde lyset i op til 7 timer, og med dens indbygget "touch" funktion kan du nemt dæmpe lyset.
Baroni Move skaber den perfekte ramme for et afslappet og hyggeligt selskab udenfor, og den findes i hele landet til en attraktiv pris.

Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Belysningsløsning med Halo Design, Baroni Move Warm Grey

Opgrader dit hjem med den moderne og effektive lysløsning fra Halo Design - Baroni Move Warm Grey. Denne lampe er designet til at levere kvalitetslys i en stilfuld emballage, perfekt til både moderne og klassiske hjem.

Med en effekt på 2W er denne lampe energibesparende samtidig med, at den giver en lysstyrke på 170 lumens. Dette gør den ideel til forskellige miljøer, hvor der kræves godt lys uden højt energiforbrug.

Oplev belysning i særklasse takket være en RA værdi på 80-85, som sikrer en høj lyskvalitet. Denne egenskab betyder, at lampen gengiver farver på en naturlig måde, hvilket gør den velegnet til både jobrelaterede opgaver og hyggelige stunder i hjemmet.

Langvarig og Robust Belysning

Halo Design har prioriteret holdbarhed ved at anvende LED af den højeste kvalitet. Dette garanterer en driftstid på op til 50.000 timer med minimal reduktion i lysstyrke. Kombineret med en professionel driver og effektiv køling får du her en lampe, der er designet til at holde.

Lamperne er designet til at modstå udfordringer i både badeværelser og køkkener, da de er udstyret med en IP44-klassificering. Dette betyder, at de kan modstå fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør dem både sikre og funktionelle i forskellige miljøer.

Komplementerer Ethvert Rum

Med dimensionerne 26 x Ø22 mm kombinerer Baroni Move Warm Grey diskret design med funktionalitet. Denne størrelse giver mulighed for nem integration i ethvert rum uden at overvælde indretningen, mens den stadig sikrer optimal lysdækning.

  • Energibesparende LED med 2W effekt.
  • Optimal lysstyrke på 170 lumens.
  • Høj lyskvalitet med RA værdi på 80-85.
  • Levetid på op til 50.000 timer.
  • Beskyttelsesklasse IP44 for modstand mod fugt.

Vælg Halo Design, Baroni Move Warm Grey for en alsidig og stilren belysningsløsning, der kombinerer moderne teknologi med langvarig holdbarhed og æstetisk appel. Perfekt til dem, der søger både funktionalitet og stil i hjemmets belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 170 lumens
RA >= 81
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 26 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Energimærke G (A-G)