Halo Design - Baroni Move Anthracite Udvid

Halo Design - Baroni Move Anthracite

7746-0

Ny

Baroni Move forlænges aftenstunden udenfor, det danske designbrand Halo Design byder på et hav af spændende lampedesigns med høj funktionalitet og æstetik, og høj kvalitet, der er skabt for at tilpasse sig det moderne hjem og behov.
I det brede sortiment findes bordlampen Baroni Move, som er ideel til belysning inde såvel som ude.
Lampen er designet med højglanspoleret topglas, som hviler på en formstøbt akrylinderskærm.
Mange holder af rolige og hyggelige aftenstunder udenfor på altanen, balkonen eller terrassen i sommerhalvåret.
Baroni Move er skabt af den danske designer Michael Waltersdorff, og er en lampe, der ved første øjekast minder om en traditionel stilren bordlampe.
Dog gør lampens mange egenskaber, der bl.
a.
ses i form af ledningsfri LED-belysning, som kan genoplades samt indbygget powerbank, til de ideelle udendørsselskab.
Herved kan du nemlig forlænge tiden i uderummet, mens mørket falder på.
Baroni Move er skabt med en opalfarvet skærm, lampefoden findes i 3 forskellige farver, og så kan man dæmpe lyset med dens indbygget "touch" funktion, hvorved man kan skabe den ønskede stemning.
- Uanset om det er til et mere praktisk formål, eller hvis der ønskes en dæmpet belysning i krogen.
Lampen har indbygget LED-lys og er genopladelig, hvor den med fuld opladning kan lyse i op til 7 timer.
Baroni Move forhandles i hele landet.

Læs mere..

DKK 999,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Halo Design: Baroni Move Anthracite

Oplev den innovative og stilfulde Baroni Move Anthracite fra Halo Design, som kombinerer moderne teknologi med elegant design. Denne lyskilde er udviklet med fokus på effektivitet og æstetik, hvilket gør den til et ideelt valg for både professionelle miljøer og private hjem.

  • Effekt: 2W
  • Lysstyrke: 170 lumens
  • RA værdi: 80-85 - For naturligt lys og korrekte farvegengivelser
  • Levetid: Op til 50.000 timer
  • Dimensioner: 26 x Ø22 mm
  • IP-klasse: IP44 - Modstandsdygtig over for fugtig luft og vandstænk

Med en lysstyrke på 170 lumens sikrer Baroni Move Anthracite et klart og behageligt lys for enhver situation. Den høje lyskvalitet, med en RA-værdi på 80-85, betyder, at alle farver præsenteres flot og naturligt, hvilket gør lyskilden særligt velegnet til rum, hvor farvegengivelse er vigtig, såsom køkkener og opholdsrum.

Den energieffektive 2W LED-teknologi er hjertet i dette produkt, hvilket sikrer både lavt energiforbrug og en betydelig reduktion i elregningen. Vores anvendelse af LED'er i højeste kvalitet garanterer en konstant lysydelse gennem hele dets ekstremt lange levetid på op til 50.000 timer. Dette, kombineret med en professionel og driftssikker driver samt fremragende køling, resulterer i et produkt med enestående langvarig ydeevne.

Baroni Move Anthracite er designet til også at klare udfordrende miljøer. Med en IP44 klassificering er den beskyttet mod fugt og vandstænk, hvilket gør den ideel til brug i badeværelser eller udendørs overdækkede områder.

Med kompakte dimensioner på 26 x Ø22 mm er denne lampe let at integrere i forskellige rum og indretninger, uden at være dominerende. Den passer perfekt ind i moderne såvel som klassisk interiør, takket være dens simple og stilfulde antracitfarvede design.

Samlet set tilbyder Halo Designs Baroni Move Anthracite ikke blot funktion og skønhed, men også en pålidelig og holdbar løsning på dine belysningsbehov. Forvandel dine omgivelser med denne elegante og effektive lyskilde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 170 lumens
RA >= 81
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 26 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Metal, Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Energimærke G (A-G)