Halo Design - Atom Bord Antik messing Amber glas 4XG9 Udvid

Halo Design - Atom Bord Antik messing Amber glas 4XG9

8004-0

Ny

Halo Designs ATOM i ny og positiv ladning, Den funktionelle designserie ATOM fra Halo Design, der byder på imponerende detaljer i form af fleksible arme, og ikke mindst et moderne design, i en ny og spændende farve - nemlig Oxid-Amber.
Serien, der findes i et væld af varianter, giver med den nye, gyldne farvetilføjelse mulighed for at berige boligen med masser af ro og varme.
Serien ATOM fra Halo Design er inspireret af roterende elektroner, hvilket har resulteret i en enestående kollektion af formbar belysning.
Med mulighed for at indstille og tilpasse designet kan du let og bekvemt skabe dit eget personlige udtryk.
De forskellige varianter i serien kan både fungere som dekorative elementer i rummet, hvor der gives plads til de unikke, formbare muligheder, og samtidig transformeres til enkle og minimalistiske former - helt uden værktøj.
Den erfarne designduo bestående af Emanuele Patton og Michael Waltersdorff, der står bag, har med fokus på Halo Designs kerneværdier; høj kvalitet, æstetik og funktionalitet formået at skabe en designserie, hvor disse kommer til udtryk.
ATOM kan med brug af de rette lyskilder dæmpes i lyset, så der skabes en afdæmpet og hjemlig atmosfære såvel som et praktisk arbejdslys i ét og samme design.
Den nye farvetilføjelse til serien, byder på en smuk version i farven Oxid-Amber.
Denne er med et børstet, mat lakeret og antikt messingstel kombineret med et betagende amberfarvet glas.
De dybe, gyldne nuancer frembringer en rolig og jordnær atmosfære alt imens at designet vedligeholder sit moderne og minimalistiske udtryk.
ATOM i den nye, smukke Oxid-Amber farve fås, ligesom den nuværende kollektion,i 7 varianter og størrelser eks.
Pendel lille og stor, langbordslampe i 2 længder.
Væglampe, gulvlampe samt bord, loft og den vertikale pendel.
Udover den nye Oxid-Amber farve findes serien i mat lakeret sort stel med enten hvide opalfarvede eller gennemsigtige røgfarvede glas.

Læs mere..

DKK 2.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant Belysning med Klassisk Stil

Oplev skønheden ved Halo Design's Atom Bordlampe, en fortryllende kombination af klassisk design og moderne funktionalitet. Denne lampes enestående udtryk fremhæves af materialer i antik messing kombineret med et stilfuldt amberfarvet glas, hvilket giver enhver indretningsstil et løft.

Egenskaber, der Stråler

  • Designet til at passe ind i en række forskellige interiørstile, fra retro til moderne minimalisme.
  • Udstyret med fire G9 fatninger, hvilket giver mulighed for maksimal lysstyrke og tilpasning.
  • Lampen opererer effektivt med en maksimal wattstyrke på 28W per fatning, hvilket sikrer energibesparende og kraftfuld belysning.

Tekniske Detaljer

Når det kommer til tilslutning, er denne bordlampe ligetil og bekvemt designet til tilslutning til en 230V strømkilde. Dette sikrer pålidelig og konsekvent funktion, der passer til alle standard strømforsyninger.

Dimensionerne på denne elegante lampe måler 52 mm i højden og 22 mm i diameter. Disse dimensioner gør det let at placere lampen på natborde, reoler eller skriveborde, uanset hvor der er brug for en behagelig atmosfære.

Bemærkelsesværdige Tilpasninger

Selvom lampen har et imponerende design, har den en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Dette gør den ideel til indendørs brug, hvor elegance og stil vil skinne igennem uden bekymring for fugt.

Anvendelsesmuligheder

Med mulighed for at tilpasse lyskilden efter dine ønsker (da lyskilden ikke er inkluderet), kan du skabe den præcise lysstemning, der passer til dit rum. Uanset om du ønsker skarpt lys til studieområder eller blød belysning til hyggelige aftener, giver denne lampe dig friheden til at vælge.

Kvalitet og Design

Med sit distinkte design vil Halo Design's Atom Bordlampe være en iøjnefaldende tilføjelse til enhver rumindretning. Det raffinerede udtryk kombineret med det funktionelle design vil både være en praktisk og æstetisk fornøjelse, som vil glæde dig og dine gæster.

Oplev forskellen med Halo Design og se, hvordan denne charmerende atomiske bordlampe kan lyse op og forvandle atmosfæren i dine yndlingsrum.

Dimensioner
Fatning G9
Højde 52 mm.
Diameter 22 mm.
Materiale Metal og glas
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V