Halo Design - OSLO Bordlampe Ø16 hvid-eg Udvid

Halo Design - OSLO Bordlampe Ø16 hvid-eg

8088-0

Ny

Oslo kvalitets lampe serie fra Halo Design, designet af Emanuele Patton.
Igen er Halo Design på banen med en super elegant lampe serie der mixer flot det industrielle look med naturen egenskaber i form af dekorations rammen på toppen af lampen.
Et yderst flot design hvor skærmen udført i kvalitets metal går op i en højere enhed med det laser skåret snit i toppen, der leder lyset på naturligvis ud i rummet, samtidigt med at man får lyset kastet ned over hvor den hænger.
Dette gøres dels ved at fatningen har den korrekte placering centreret midt i skærmen, dernæst har den hvidlakeret inderskærm den bedste evne til at få trykket maximalt lys ud af lampen.
Afslutningsvis er serien udført med flot tekstil kabel der giver prikken over i´et.
Oslo serien er med sit danske design en perfekt tidløst serie som tillige findes i flere varianter som Pendler i 3 størrelser, bordlampe, gulv, og væg - alle modeller findes i sort og hvid.

Læs mere..

DKK 1.799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og Moderne Bordlampe til Dit Hjem

Transformér dit hjem med den stilfulde OSLO Bordlampe fra Halo Design. Denne lampe kombinerer skandinavisk enkelthed med moderne funktionalitet, hvilket gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker både æstetik og effektivitet i deres belysning.

Design og Materialer

Lampens krop har en smukt bearbejdet overflade i hvid-eg, som tilføjer en naturlig og varm atmosfære til ethvert rum. Med dimensionerne på 45 x Ø16 mm passer den nemt ind, uden at den dominerer omgivelserne, hvilket gør det nemt at placere den på skrivebordet, sidebordet eller natbordet.

Tekniske Specifikationer

  • Fatningstype: GU10 - giver mulighed for energieffektive lyskilder.
  • Maksimal effekt: 35W - tilstrækkeligt til at skabe en behagelig og funktionel belysning.
  • Strømforsyning: Tilsluttes til 230V forsyning - standard for de fleste husinstallationer.
  • Beskyttelsesklasse: IP20 - IKKE modstandsdygtig over for vand, hvilket betyder, at den primært er egnet til indendørs brug.

Installation og Brug

Bordlampen er let at installere og kræver ingen besværlig montering. Den kommer uden inkluderet lyskilde, hvilket giver dig fleksibiliteten til at vælge den type pære, der passer bedst til dine behov, hvad enten det er LED, halogen, eller en anden teknologi.

Funktionalitet og Anvendelse

Med en alsidig anvendelse kan denne lampe fungere som en fokuseret arbejdsbelysning på kontoret, en blød belysning for at skabe atmosfære i stuen, eller som en praktisk læselampe ved siden af din seng. Dens klassiske design passer ind i både moderne og traditionelle indretningsstile, hvilket gør OSLO bordlampen til en tidløs tilføjelse til dit hjem.

Konklusion

Hvis du søger en kombination af stilfuldt design og funktionalitet, er OSLO Bordlampen fra Halo Design det perfekte valg. Dens elegante hvid-eg finish og enkle linjer vil komplementere ethvert rum, mens den praktiske GU10 fatning giver dig fleksibiliteten til at vælge din foretrukne lyskilde. Vær opmærksom på IP20 klassificeringen, der gør den bedst egnet til indendørs brug, og nyd fordelene ved en belysningsløsning, der tilbyder både kvalitet og skønhed.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 45 mm.
Diameter 16 mm.
Materiale metal + Træ
Effekt & spænding
Forbrug 35W
Spænding 230V