Halo Design - ÅRHUS bordlampe Ø18 G9,  sort / Træ Udvid

Halo Design - ÅRHUS bordlampe Ø18 G9, sort / Træ

8111-0

Ny

Halo Designs nye lampeserie Århus" smilets by Skaber balance mellem det industrielle og naturen - Århus er navnet på denne serie, og kom frem til navnet da stregerne blev lagt ud på prototypen, der så Michael straks at designet på skærmen skabte det flotteste smil.
Designet er skabt med Michael Waltersdorff og Emanuele Patton.
Metalskærmen giver det industrielle design, hvor skærmen ensretter lyset med den hvidlakeret inderskærm, som derved sørger for at største delen af lyset kanaliseres i en direkte lys.
Århus serien er designet med den unikke top, hvor der er inkorporeret et massivt træcylinder der sikrer en flot linje mellem skærm og træ, derfor gives der et behageligt lys.
Træcylinderet giver den naturlige balance, en flot tonet farvet som skaber det rolige design.
En rigtig fin balance.
Serien findes i flere udgaver, som i gulv lamper i 4 udgaver, pendler i 3 størrelser, samt væglampe.
Alle modeller findes ligeledes i 3 farver Grå, sort og hvid.
Århus er udført med standart fatninger i E27 samt G9.
Vi anbefaler der bruges LED lyskilder, hvor du nemt finder de rette muligheder hos COLORS By Halo design.
"Århus" skaber smilet i din bolig - Halo Design

Læs mere..

DKK 1.699,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuld Belysning med Halo Design

Opgrader din indretning med en kombination af modernitet og elegance, der er kendetegnende for Halo Designs ÅRHUS bordlampe. Denne lampe er mere end bare en lyskilde; det er et designelement, der tilføjer en subtil luksus til ethvert rum. Med sin smukke kombination af sort farve og træ detaljer, vil denne bordlampe sikkert tiltrække opmærksomhed.

Produktfunktioner

  • Lysstyrke og Effektivitet: Lampen understøtter en maks effekt på 28W, hvilket sikrer, at du får den rette mængde lys til opgaven. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet.
  • G9 Fatning: Den let tilgængelige G9 fatning gør det nemt at finde passende lyskilder, så du kan tilpasse lysstyrken efter dit behov.
  • Dimensionsmæssig Elegance: Med mål på 35 x Ø18 mm passer denne lampe perfekt på et natbord, et skrivebord eller en konsol, uden at tage for meget plads.

Installation og Brug

Designet til nem installation, skal bordlampen blot tilsluttes en 230V forsyning. Dette gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker en hurtig og ubesværet opsætning i hjemmet. Uanset hvor lampen placeres, vil den tjene som en funktionel og stilfuld tilføjelse til rummet.

Vigtige Overvejelser

  • IP20 Klassificering: Det er vigtigt at bemærke, at lampen har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den placeres i områder, hvor der ikke er direkte eksponering for fugt.
  • Bæredygtigt Design: De naturlige træelementer tilføjer ikke kun estetik men også et touch af bæredygtighed, der passer til moderne interiørtrends.

Detaljeret Design

Halo Design bøjer reglerne for det konventionelle belysningsdesign med denne ÅRHUS bordlampe. Den diskrete sorte skærm kontrasteres smukt med trædetaljerne, hvilket skaber en tidløs kombination af materialer. Denne fusion af stil og funktion gør lampen ideel til forskellige indretningsstile, fra minimalistisk til skandinavisk inspireret interiør.

Vælg Halo Designs ÅRHUS bordlampe for at opleve, hvordan en enkel belysning kan transformere dit rum med både lys og æstetik. Tilføj dette raffinerede stykke belysning til dit hjem, og se hvordan det komplementerer dit eksisterende interiør på en sofistikeret og moderne måde.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 35 mm.
Diameter 18 mm.
Materiale Metal, Træ
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V