Halo Design - RIVOLI Bordlampe Ø24 hvid/krom Udvid

Halo Design - RIVOLI Bordlampe Ø24 hvid/krom

8240-0

Ny

Rivoli Bordlampe fra Halo Design er et smukt design der kombinerer den hvide lakerede inderskærm, som giver et perfekt lys, med et klart budskab om dansk design.
Dette tidløse design giver det perfekte lys, da pæren bliver kapslet ind og sikre at man ikke bliver blindet af pærer.
Lampen leveres med stofledning for det sidste pift af flotte detaljer.
Lampen har G9 fatning som giver mange muligheder for at sætte den rette belysning.
Rivoli serien går fra små pendler til bord og pendler og fås i flere varianter og farver.
Rivoli Bordlampe er det perfekte valg for alle der ønsker et tidsløst design og en god belysning.

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Elegance og Funktionalitet i Dit Hjem

Oplev hvordan lysets æstetik møder moderne design med den flotte bordlampe fra Halo Design. Inspireret af enkel skandinavisk stil er denne lampe både en stilfuld og funktionel tilføjelse til ethvert rum i dit hjem.

Design og Materiale

Med sin hvide farve og krom detaljer bringer RIVOLI bordlampen en subtil elegance ind i dit miljø. Dens tidløse design gør, at den nemt kan integreres i enhver indretning, hvad enten du foretrækker et minimalistisk udtryk eller en mere traditionel stil.

Funktionelle Detaljer

  • Max 28W effekt med G9 fatning – Dette sikrer en optimal lysstyrke, der kan lyse ethvert område op med behageligt lys. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, så du har frihed til at vælge en lyskilde efter dine præferencer.
  • Tilslutning til 230V forsyning – Dette gør det enkelt at tilslutte lampen til din eksisterende strømforsyning uden komplikationer.
  • Dimensioner: 30 x Ø24 mm – Kompakt størrelse, der gør lampen ideel til mindre rum eller steder, hvor pladsen er begrænset, men stadig kræver en lysende tilstedeværelse.
  • IP20 klassifikation – Designet til indendørs brug med en forståelse for, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Sikkerhed og Installation

Det er vigtigt at bemærke, at denne bordlampe har en IP20 beskyttelsesgrad, hvilket betyder, at den ikke bør udsættes for vand eller høj luftfugtighed. Dette gør den yderst velegnet til stuer, soveværelser eller arbejdskontorer, hvor der er minimal risiko for væskespild.

Brugervenlighed

Designet med brugervenlighed i tankerne, kan RIVOLI bordlampen hurtigt og nemt tilsluttes din strømforsyning. Den alsidige G9 fatning giver dig desuden fleksibiliteten til at vælge mellem forskellige typer af lyskilder. Skal lampen give et varmt og hyggeligt lys, eller foretrækker du et koldere og mere funktionelt skær? Valget er dit.

Konklusion

Halo Design's RIVOLI bordlampe er mere end blot en lyskilde; den er en stilstatement. Med sine gennemtænkte detaljer og elegante finish vil denne lampe med garanti blive en samtalestarter i dit hjem. Uanset om den placeres på natbordet ved siden af din seng, på skrivebordet i dit kontor eller som en subtil detalje i din stue, sikrer dens tidløse design, at den vil passe perfekt ind i enhver setting.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 30 mm.
Diameter 24 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V