Halo Design - RIVOLI Bordlampe Ø24 sort/krom Udvid

Halo Design - RIVOLI Bordlampe Ø24 sort/krom

8244-0

Ny

Rivoli Bordlampe fra Halo Design er lige det man har brug for, hvis man vil have en klassisk og tidløs bordlampe, som samtidig sender et klart budskab om dansk design.
Den hvide lakerede inderskærm sikrer, at man får det perfekte lys, som ikke blænder.
Lampen leveres med stofledning og G9-fatning, så der er mange muligheder for at skabe den rette belysning.
Denne model kan også fås i flere forskellige varianter og farver.
Rivoli er et design, som man roligt kan kalde tidsløs!

Læs mere..

DKK 799,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Stilfuld og Funktionel Belysning til Dit Hjem

Oplev en kombination af moderne elegance og praktisk funktionalitet med denne eksklusive bordlampe. Designet for at tilføre dit hjem et sofistikeret præg, skaber denne lampe en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Halo Design har været kendt for deres sans for stilfuld innovation og med RIVOLI Bordlampe Ø24 i sort og krom, præsenterer de en belysningsløsning der både er æstetisk tiltalende og praktisk anvendelig.

Materiale og Design

  • Designet i en smuk sort og krom finish, hvilket giver en tidløs og elegant stil.
  • Lampens dimensioner er 30 x Ø24 mm, hvilket gør den perfekt til natborde, skriveborde eller sideborde uden at dominere rummet.
  • Den enkle, men alligevel sofistikerede form passer ind i forskellige indretningsstile, fra moderne til klassisk.

Tekniske Specifikationer

  • Lampen er designet til G9 fatning, hvilket er en standardtype der anvender max 28W lyskilder (lyskilde ikke inkluderet).
  • Tilslutning til 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til de fleste danske hjem uden behov for transformer.
  • Produktet har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bedst egnet til indendørs brug, væk fra områder med høj luftfugtighed såsom badeværelser.

Anvendelse og Funktion

Perfekt til en række forskellige anvendelser, fra læse- til stemningslys. Denne bordlampe spreder et blødt og behageligt lys, der skaber en hyggelig atmosfære uden at være anmassende.

En funktionel detalje ved lampen er dens mulighed for brug af forskellige typer af lyspærer, som giver mulighed for at tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen efter behov og præferencer, om end det er til hyggeligt aftenselskab eller intensiv læsning.

Konklusion

Med sit elegante design og funktionelle egenskaber, er rigtige valg for dem, der ønsker at kombinere stil og funktionalitet i hjemmets belysning. Det er et kvalitetsprodukt, der vil tilføre dit hjem en varm og moderne belysningsløsning, uanset hvilket rum den pryder. Giv din bolig det sidste stilfulde touch med denne imponerende bordlampe fra Halo Design.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Fatning G9
Højde 30 mm.
Diameter 24 mm.
Materiale Metal
Effekt & spænding
Forbrug 28W
Spænding 230V