Halo Design - OFFICE Watch + Light Eyeprotection sort Udvid

Halo Design - OFFICE Watch + Light Eyeprotection sort

8275-0

Ny

Office watch&light skrivebordslampe er det ultimative valg for dem der leder efter en multi-kontor lampe.
En lampe der både har god belysning, smukt design, ur-alarm-temperaturmåler-dato, indbygget USB udgang til opladning af sin mobil tlf eller andet.
Den har desuden eyeprotection samt glarefree, som gør den ideel til koncentreret arbejde.
Og med skift mellem kelvingraderne, samt justerbar lysstyrke og højde-vinklen, er den også perfekt til hyggelig belysning.
Office watch&light skrivebordslampe er den ultimative multi-kontor lampe, der med sit smukke design og super lækre kvalitet, er god til rigtig mange formål.

Læs mere..

DKK 1.099,00

inkl. moms

Sendes inden for 2-4 dage


Fremragende Belysning til Kontoret

Gør din arbejdsdag mere produktiv med Halo Design's OFFICE Watch + Light Eyeprotection i elegant sort. Dette lysarmatur leverer effektiv og jævn belysning, hvilket gør det ideelt til kontorbrug, hvor øjenkomfort og lysstyrke er afgørende.

Kraftfuld og Effektiv

Med en effekt på 7W og en lysstrøm på 450 lumens, sikrer denne lampe tilstrækkelig lysstyrke for at oplyse dit arbejdsområde effektivt. Dens høje spredning på 150 grader garanterer en jævn fordeling af lyset, så du undgår mørke hjørner og skygger på dit skrivebord.

Naturligt Lys

Egenskaben for høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises korrekt og naturtro. Dette betyder, at lyset ikke kun er behageligt for øjnene, men også opfylder behovene for farvgnavgenkendelse og klarhed.

Lang Levetid og Pålidelig Drift

Dette kvalitetsprodukt er designet med LED-teknologi af højeste kvalitet, hvilket garanterer en lang og sikker drift op til 30.000 timer. Selv efter langvarig brug forbliver lysstyrken stabil på grund af den effektive driver og den gode køling.

Design og Dimensioner

Med dimensioner på 34 x Ø4 mm, har lampen et kompakt og minimalistisk design, der passer perfekt ind i ethvert moderne kontormiljø uden at optage unødvendig plads.

Brugs- og Installationsnoter

  • LED-baseret teknologi for energieffektiv belysning.
  • Ikke vandresistent (IP20), hvilket betyder, at den er bedst egnet til indendørs brug, hvor den ikke udsættes for fugt.

Vælg Halo Design's OFFICE Watch + Light Eyeprotection for en kombination af stilfuldt design og avanceret lysfunktionalitet, der opfylder alle dine professionelle behov.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 150 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 34 mm.
Diameter 4 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Energimærke G (A-G)